Snelle levering.

Zeer tevreden over de snelle levering

Zeer gemakkelijk online te bestellen Snelle en correcte levering Zeer leuk om tijdens deze donkere maanden het lijmmachine te kunnen gebruiken voor knutselwerk en bloemschikken!!

Niet echt een perfecte levering

Jammer dat de levering ferm beschadigd is afgeleverd werd. Daardoor waren er verschillende oasis niet meer bruikbaar... volledig platgedrukt en met stukken eruit. Nog proberen te redden, maar dat was een hopeloze poging... jammer. Volgende keer toch meer aandacht schenken aan de verpakking.

Goede service.

Prima. Snelle levertijd.

100% tevreden

Snelle levering, verwittiging via mail indien er een artikel niet voorradig is.

goed geregeld

heel goed

mooi site

Supersnelle service!!

Telefonisch contact . Vriendelijke bediening

perfect

De bestelling heel vlug ontvangen. Heel keurig verpakt. Het stuk die ik besteld had was precies zoals op de webshop. Dus voor mijn een 10 op 10.

Super !

De foto komt overeen met wat je krijgt! Zeer tevreden over het materiaal en de levering!!!

Uitstekende en heel snelle service!

Het contact eerst via telefoon da’s duidelijk en correct!

Alles was mooi ingepakt. Bij het openmaken van de doos heb je meteen zin om te beginnen.

Correcte en vlotte levering

Uitgebreid assortiment, goede prijs-kwaliteit, snelle levering

uitstekend

Perfecte service

Elke keer veilig en goed verpakt, vlugge levering en kwaliteit.

Tijdig geleverd, goede service

Niets op aan te merken, zeker een aanrader! De productomschrijvingen op de website zijn zeer duidelijk en volledig, zodat je een heel goed idee krijgt van wat je koopt. De bestelling was erg snel geleverd, met een kleine attente boodschap van de winkelmedewerkers, zeer fijn! Doe zo verder.

Precise courtoisy and fast delivery at normal price

Fast and dead on will deal with tem again

Heel gemakkelijke bestelling via de website en afhalen of thuisbezorgen ook geen probleem ! Zeer tevreden !

In orde

Mijn bestelling werd snel en compleet verstuurd.

in een dag

uitstekend en snel

heel goed

TOP

gisteren besteld … vandaag ontvangen. TOP

prima ,

ik kan er nog niet veel over vertellen want het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel

Geweldige winkel

Mijn materiaal was goed verpakt, precies wat ik verwachtte en erg snel geleverd . Top service

elke bestelling alles goed ontvangen

hun inpakwijze is top! alles zit goed beschermd! ze hebben een snelle levering. Ik kan niets negatiefs zeggen, ik ben een heel tevreden klant

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.