Mooi

Mooi bloemen

Zeer snel geleverd en goede communicatie.

Correcte service

Correct

Het materiaal wat ik besteld heb, keurig verpakt en snel geleverd.

Het materiaal wat ik besteld heb, keurig verpakt en snel geleverd.

Prima webshop

Reageren snel, versturen snel en denken mee.

Goede en vlotte service.

Mooi verpakt. Netjes op tijd geleverd.

Heel tevreden klant!

Mijn in grote aantallen bestelde zee-egels waren keurig verpakt. Slechts 3 stuks kapot in de grote doos. Maar er was uit voorzorg 1 kleine verpakking extra waar er 5 in zaten. Heel attent dat dat gedaan wordt.

Efficace

Recherche sur internet. Choix dans la zone la plus proche. Info de livraison claire

Altijd correcte levering

Grote bereidheid van de uitbater, vriendelijk

très positive

colis arrivé en très bon état et rapidement

Altijd tevreden

Alles ok

snelle levering van de gekozen producten

De producten die ik koos, werden op een goede manier verpakt en verzonden waardoor alles in goede staat geleverd werd. De aluminiumdraad had ik verkeerd ingeschat (is dikker dan verwacht) maar ik kan de draad voor andere zaken gebruiken. De ring op voet is zeer handig. De roosjes, vlinders en glazen kerstbolletjes zijn zoals afgebeeld op de website. Ik ben heel tevreden.

Zoals ik gehoopt had!

Bestellen ging vlot, vraag via chat ging snel en duidelijk, levering zoals beloofd de dag erna!

Wij waren bij de levering niet thuis maar het pakket stond op een droge plaats. Was zeer goed ingepakt. Niets beschadigd en alles was compleet. Geleverde goederen zijn van prima kwaliteit.

Zeer snelle levering en prachtig materiaal!!!

zoals ik wou

Alles was dik in orde

geweldig

perfecte bezorging keurig verpakt, zeker aan te bevelen.

Bestelling correct en snel geleverd...tevreden

De producten die ik bestelde waren precies wat ik ervan verwachtte. Snelle en correcte levering

super

bedankt voor het materiaal ; vlug en alles in orde mvg

Goed verpakt en snelle levering

Duidelijke website om te bestellen. De materialen worden goed verpakt voor verzending. Door track en trace kan je zien wanneer je levering eraan komt. Correcte levering en behandeling van je materiaal nu ook in deze coronatijd. Dikke duim!

Mijn 1e bestelling bij dit bedrijf, maar ontzettend goed gegaan. Geen gedoe met facturen of betalingen en supersnelle verzending. Een blije klant!

Grandioos

Leuk zeker aan te bevelen. Nog bedankt voor jullie Stikker op de brief als steun In deze Corona tijd Top TOT weder horen. Mevr Decat Rooseleers

Ruime keuze in materiaal en correcte, verzorgde levering

Al enkele malen besteld bij bloemschikmateriaal en telkens in orde

Mooie site, bestelling precies als verwacht, door medewerker goed geholpen met het beantwoorden van mijn vragen.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.