perfect!

Ik heb mijn bestelling telefonisch doorgegeven, zeer vriendelijke en behulpzame mensen. MVG Coostermans

Mooie kwaliteit!

Heel mooie bloemen. En heel snel geleverd. Top!!

prima service

Alles was volgens wens, juiste materiaal en zeer snel geleverd.

snel en correct geleverd ook in NL

Zondagavond besteld en woensdag netjes in een keurige verpakking in huis vanuit Belgie. Geweldig!

Top !

Bloemschikmateriaal beschikt over een zeer grote keuze materiaal aan correcte prijzen. De website is overzichtelijk en uitgebreid. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van je bestelling. De levering gebeurt zeer snel en correct. Topservice!

Goede prijs kwaliteit đŸ‘đŸ‘ŒđŸœ

Een correcte levering super tof 😉

Expérience excellent à plusieurs reprises

Large choix de produits, livraison rapide et en excellent état, produits conformes aux images, prix plus que raisonnable... Je recommande sans hésiter ! Remarque plus personnelle : idéal pour la décoration des anniversaires de mariage.

Aanrader

Redelijke prijzen, snelle levering en goed verpakt.

Gewoonlijk kom ik naar de winkel maar door Corona heb ik nu noodgedwongen online besteld. Alles goed verpakt en snel geleverd. Bedankt !

Super service!

Woon in Nederland en binnen 24 uur al gewoon in huis! Top!

Top!!!

Mega snel geleverd, amper 24u na bestelling, alles al thuis geleverd.

vlugge levering en heel goed verpakt , gewoon super.

makkelijk bestellen en een heel goed overzicht van alle producten .

Produits de qualite et livraison rapide

Tres bon service, produits qu’on trouve pas facilement ailleurs et livraison tres rapide. Mille merci!

Geweldig bestelling in orde het juiste en op tijd

Alles in orde en het juiste en op tijd

parfait

commande parfaite bien emballée et envoi trÚs rapide à recommander

ik ben zeer content

ik heb toch een mooie krans kunnen maken

Perfect en snelle levering super tevreden dank jullie

Super blij . Blij jullie te hebben ontdekt

Zeer snelle levering

Hele vlotte levering, goed verpakt, beantwoordt aan de verwachtingen

Super en tout points

Parfait rien a dire . Super site pour acheter du matériel de déco . Je commande vivement .

Geweldig.

De eerste keer dat ik hier een bestelling geplaatst heb,en ZEKER niet de laatste. Heel betrouwbaar,betaalbaar en super snelle levering. Hartelijk dank en tot ziens.

Helemaal top

Snel en perfect !

Eerste keer dat ik iets besteld heb, zelfs in deze moeilijke tijden snelle en perfecte afhandeling.

OK

Accurate uitlevering en service

volledig conform het bestelde en zoals de foto's op de site

eenvoudig, snel en correct. Zoals het hoort in moderne tijden.

Een eerste aangename kennismaking

Ik was zeer tevreden van de online bestelling. Alles werd tijdig geleverd en artikels waren dik in orde. Zeer gemakkelijk en efficient. Ik heb mijn o-paasstukjes ondanks corona toch kunnen maken

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.