Snelle en correcte levering

Super levering Alles in orde

Prettig, snel en vriendelijk.

Snel ontvangen. Goed kwaliteit, goed service! Bedankt!

Snelle levering, alles goed verpakt. Alle artikelen voldeden aan mijn verwachtingen. In deze tijden is bloemschikken een heerlijke bezigheid

vlotte levering zoals beloofd

vlotte levering en degenlijk verpakt

Heel vlugge levering, zeker in deze tijden.

super

snel, goed materiaal

Snelle levering en prima service

Prima producten, netjes en snel geleverd.

Correct en snel geleverd

Dik in orde

Makkelijke site, prima en vlotte levering.

Goede en snelle levering.

Prima site met prima service.

Veel variatie in het aanbod , snelle en correcte levering

snel en correct!

snel en correct

zeer positief

het was mijn eerste bestelling bij Bloemschikmateriaal.be en ik ben zeer tevreden over de gang van zaken, snelle respons en snelle levering waarvoor mijn beste dank

Makkelijk bestellen, goede bestel informatie, super snelle levering, correcte verpakking. Aanrader!

professioneel

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Snel en Goed

De snelheid van leveren is buitengewoon goed... maar kan ook tot incomplete bestelling resulteren. de oplossing is natuurlijk goed maar had eerst liever een mailtje erover gehad. Wat ook jammer was dat er 7 eierschalen kapot waren van de 20 en dat is begrijpelijk maar had ik wel even in het mailtje kunnen vertellen.. Verder is het een mooie website en ben ik tevreden over de kwaliteit.

Heel vlot!

De website is duidelijk en overzichtelijk te gebruiken. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd! Tevreden:-)

Artikelen ok.

Vroeger de verzendkosten gratis boven de 30 euro en geleverd door b-post. Nu betaal je 4,95 en wordt het geleverd door post nl. Jammer dat er weer gekozen wordt voor een Nederlandse firma

super snelle en goedkope levering

Voor het eerst iets besteld en zeer tevreden zal zeker hier weer bestellen

Snel geleverd en kwalitatief materiaal

Satisfaite

Délai rapide roses de très bonne qualité

super geprijsd en directe levering !

ik was blij verrast door het mooie materiaal.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.