Alles prima in orde

Alles verloopt vlot en de artikelen zijn van goede kwaliteit

Super om met jullie samen te werken

Zeker een aanrader om verder te vertellen. Zeer snelle verzending en steeds corect Super een dikke pluim voor jullie theam

Snelle levering! Mooi materiaal.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Op afgesproken tijd geleverd. Met dank

Correcte en snelle afhandeling

Zeer positief

Kwaliteitsvolle produkten en snelle levering!

Kwaliteitsvolle produkten en snelle levering!

Nickel !!!

Rien que du positif !!! Paiement rapide en ligne, livraison très rapide, colis en parfait état et conforme à la demande. Merci !!!

In enkele dagen bestelling thuis, verzorgd en stevig verpakt

zeer goede dienstverlening

Toen het in het begin van de week leek of er onvoldoende voorraad zou zijn voor mijn bestelling, kreeg ik een telefoontje. Men verzekerde mij dat tegen het einde van de week de voorraad kon aangevuld worden en dat ik erop mocht rekening dat ik mijn bestelling tijdig zou ontvangen. Wat gebeurde. Een zeer dikke dank u wel!

teleurgesteld

ik heb sintjacob schelpen besteld , 10/13 , jammer genoeg zit er maar 1 schelp tussen van 13CM de rest haalt zelfs de 10 CM niet , eerder 8cm .

Doet wat het beloofd!

Snelle verzending en goed materiaal!

Prima levering

Site is duidelijk! Bezorging is snel en netjes! Producten zien er mooi uit! Een site waar ik weer zou bestellen zodra ik iets nodig heb!

vlugge en goede levering

als ik nog eens iets nodig heb bestel ik zeker bij jullie, vlug geleverd, mooi verpakt, goede prijzen!

Goed en geen lange leveringstermijn

Alle materiaal was dik in orde!

Het bloemschikmateriaal was echt in orde , en verzorgd en stevig ingepakt!

Uitstekende producten, uitstekende service en heel snelle bezorging

De website is top, zeer overzichtelijk, de producten zijn van prima kwaliteit, zeker niet te duur. De service en Het contact met de eigenaars is top. Houden zo😊

fantatisch

vandaag besteld morgen geleverd prijs kwaliteit prima

geweldig

prima verzorgd, mooie materialen en snelle levering (NL)

Ik had voor onze vereniging Lotus zaaddozen besteld. 13 zakken. Ze hebben me gebeld wanneer ik deze uiterlijk, moest hebben, omdat ze er maar 12 hadden. Ze hebben gezorgd dat er 13 zakken waren en dat we allemaal op tijd konden bloemschikken. Super service.

Excellent, schnell und zuverlässig

Super Firma! Super Auswahl! Super Service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Efficacité et rapidité

C'est un site très agréable avec des prix attractifs. Si vous voulez plus de renseignements, ils répondent très rapidement. La commande est arrivée en moins de 3 jours et le bois était irréprochable.

vlotte levering

makkelijk te bestellen, vlotte levering. enigszis verbaasd de bevestiging te krijgen van borduurmiddelen.be e niet van bloemschikken.be

Super service !

Snelle levering, veel keuze, Top !

super

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.