Uitstekend!

Heel veel keuze, aangename prijzen, zeer snelle levering, topkwaliteit.

Snelle en correcte levering

Snelle levering correcte levering.

Heel tevreden zowel van de service als de van de verzending.bedankt

Zeer tevreden van het materiaal en de verzending. Bedankt voor herhaling vatbaar.

Satisfaite de ma commande

Matériel correspondant au site internet et livré dans les délais

Super mooie decoratie materialen gekocht. Heel blij mee!

snelle servies

goede informatie over de producten.

Vlot bestellen en betalen, levering te volgen, stipte afspraken

Graag een factuur bezorgen op het leveringsadres Tichelrei 10 9000 Gent T.a.v. Motet Denis

Denken goed mee!!

Heb wat via foto besteld,kom er vandaag achter dat de maat anders is ,dan op de foto,maar dit komt ook goed Zijn prettig aan de telefoon Ik moet alleen nog wel aan de site wennen,om alles te vinden Met vriendelijke groet Jannie

Goed.

Snelle bezorging. Keurig verpakt. Goede kwaliteit materiaal.

Zeker voor herhaling vatbaar !

Snelle correcte levering. Heb het toestel nog niet kunnen proberen maar als dat zo goed is als de service dan komt dat prima in orde!

Livraison rapide

Je viens de découvrir le site. J'ai passé une commande en me fiant aux photos. J'ai eu exactement ce que j'attendais et en peu de temps.

super...

Dit was voor mij de eerste keer samenwerken en het was een positieve ervaring. Alles super verlopen!!!

Alles verliep heel vlot..tevreden klant

Alles perfekt verlopen...

Ontdekking van de week !

Heel erg blij met de ontdekking van deze website ! Ik kreeg een telefoontje om mijn bestelling misschien toch wat vroeger te laten leveren omwille van de extra drukte die verwacht werd bij Black Friday, zodat ik mijn materialen zeker op tijd zou krijgen. Ik kom zeker terug : de stolpjes die ik bestelde voldoen helemaal aan mijn verwachtingen.

zeker tevreden

mijn bestelling is goed verpakt en goed afgeleverd. Het materiaal voldoet in alle opzichten.

Zeer vlotte bestelling. Ook bij wijziging zeer goede aanpak!!! Heel tevreden

Alles verliep vlot.

Goede levering.

goed, alles volgens verwachting

goed, alles volgens verwachting

heel goed.

Alles was perfect, de bezorging snel. prima verpakt.

uitstekend

alles goed volgbaar en op tijd geleverd vriendelijk personeel

excellent

bonjour je suis très contente des produits reçus identique à ce que je voulais salutations

Rapide et efficace

Très contente du matériel commandé et du délai de livraison extrêmement rapide.

vlotte levering, materiaal O.K.

Gezocht voor schaaltjes bloemschik, bij u gevonden O.K. Onze postnummer is gewijzigd van 2030 Antwerpen naar 2180 Ekeren voor veel instanties en GPS nog niet geregistreerd

top

bestelling plaatsen en de volgende dag al hebben top

Mooi materiaal

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.