Aanrader

Op tijd geleverd, mooi materiaal

Vrijdag besteld, aterdag thuis. Kan niet beter. Uitstekende service, prima. Ik zou nergerns anders willen kopen. Houden zo.

perfecte bediening

veel keuze en perfect verwerkt

Degelijk verpakt,heel snelle service.....Top

Absoluut aan te raden! In plaats van meerdere winkels te bezoeken en niet alles te vinden, twijfel ik niet en bestel ik alles online

Supersnelle levering

Super site om te bestellen

Perfecte site, snelle levering

Goede website en een snelle levering.

goede kwaliteit soms een beetje duurder dan elders

goede kwaliteit soms een beetje duurder dan elders

goede oplossing geboden voor verloren pakket bij post NL

Mijn pakket werd niet geleverd door post NL. Jullie hebben dit op vrij korte termijn opgelost door het pakket opnieuw na te sturen.

Ok tout fut en ordre

N'avons pas eu de problèmes.

snelle levering, perfect verpakt

Vlug gevonden wat ik zocht. Ruime keuze.

Uitgebreide keuze tegen gunstige prijzen

Mooie keuze, snelle levering, betalen met payconic niet duidelijk aangegeven hoe het moet. Contact opgenomen via mail en zeer goede service snel antwoord en alles vlug geregeld

Super !

TBien ! Matériel de qualité et service ultra rapide.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Positief

Heel goed, bestelling kwam op tijd aan en de opvolging via mail was goed. Materialen zijn kwaliteitsvol Prijs levering (5,95) is wat duur, maar als je een grote aankoop vanaf 30 euro neemt is het gratis :)

Hele goede en snelle service

Alles super in orde

De berichtgeving over mijn bestelling en daarna de levering op datum. De verpakking van het materiaal is prima.

Betrouwbaar en snel.

Ik plaatste mijn bestelling en twee dagen later stond alles netjes en veilig ingepakt in de hal. Top !

Ik ben zeer tevreden over de zending

Ik ben zeer tevreden over de zending hoe ze verpakt was, alleen de levering was minder ,maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Altijd correct en goede materialen

Heb altijd mijn bestelling op tijd en zeer goede materialen

Zo besteld, zo geleverd !

Zo besteld, zo geleverd.

HET adres om spullen te bestellen, ook vanuit Nederland.

Alles zo snel geleverd en zo netjes/zorgvuldig verpakt. Bij jullie heb ik spullen besteld die ik al een tijdje zoek en die niet in Nederland te koop zijn. Zal zeker vaker een bestelling plaatsen. En mijn kerststukken zullen nu zeker mooi gaan worden.

Perfect!

Correcte en vlotte levering! Aan te raden !

Makkelijk bestellen en snel geleverd👍👍👍

Matériels au top, livraison bof!

Suite à notre dernière commande, nous avions eu confirmation pour la livraison le samedi mais nous ne l'avons eu que lundi (magasin fermé le lundi) le colis à été "jeter" au dessus d'une barrière en pleine pluie. Heureusement que rien ne cassait et que l'eau n'a rien abîmé.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.