fantastisch

Vlotte bestelling, veel keuze ,correcte levering. HEEL GOED

Mooi materiaal, snel verzonden!

Ik heb alles gevonden wat ik nodig had, aan betaalbare prijzen en snel verzonden! Super!

Snelle levering uit stekend materiaal top

Makkelijk gevonden op internet Goed materiaal top

Alles prima in orde !!!

Alles snel ontvangen en ok

Snelle en betrouwbare service!

Zeer goede ervaring met deze firma. Iets telefonisch aan mijn bestelling laten toevoegen was geen enkel probleem. De bestelling kwam zoals gepland aan, fijn en degelijk verpakt!

Expédition rapide

Accuse réception et envoi très rapide. L’emballage est soigné et tout est arrivé en bon état. Rien à dire. Je recommande. Merci beaucoup

Prima service.

Ruime keuze en echt niet duur. Snelle levering. Top!

vlotte service

zeer tevreden over materiaal en levering

prima verzorgd

ruime keuze, snelle levering, goed verpakt

Zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Zeer goede service zal zeker nog bestellen

Très bon service ma commande est très satisfaite

Je ne connaissais pas votre site et j’ai découvert une gamme très large a visiter plus longuement merci

Ik ben heel tevreden met service.

Ik kan ook telefonisch advies vragen. Zeer vriendelijk onthaal en een vlugge levering.

service impeccable

service impeccable

Zoals afgesproken

OK

ok

Altijd prima!

Altijd een prima service en vlotte levering.

Alles ging prima, maar na de bestelling kwam er een spam aan beoordelingsmails.

Het bedrijf is prima, materiaal ook. Na het kopen kreeg ik elke dag minstens 2 mails of ik wilde beoordelen zonder unsubscribe link. Dat vond ik erg jammer.

Perfecte levering

Pakket was verzorgd en in orde. Stipt geleverd!

service parfait!

choix intéressant sur le site et service impeccable: rapide et efficace. Rien à redire.

goeie service

Goed contact met de verkoper vermits de site vermelde dat het artikel niet op voorraad was. Tel. contact gehad en werd toch nog onmiddellijk geleverd.

Aanrader

Snelle levering, goed verpakt

Livraison conforme - matériel de qualité à un prix abordable

Colis impoeccable

Vlotte levering

Snelle levering, perfecte kwaliteit

duidelijke website, vlotte levering

tevreden

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.