Pluspunten
alles snel en correct geleverd.
Verbeterpuntenbij de instructies duidelijker zijn en foto's toevoegen.
Pluspunten
Goed verpakt product
VerbeterpuntenLate levering maar was fout van staking Bpost
Pluspunten
Order kon ondaks tijdige bestelling niet meer op dezelfde dag verzonden worden wegens drukte. Toch is orde ruim binnen gestelde termijn aangekomen. Doos zeer goed verpakt. Telefonische wijziging order geen enkel probleem. Piepschuim producten uitstekende kwaliteit, Beter dan veel concurrenten.
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mails. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenHelaas vertraagde levering omwille van stakingsacties acties bij Bpost. Eventueel alternatieve leveranciersroutes bekijken.
Geachte, Wij zijn momenteel in onderhandeling met andere vervoerbedrijven, zodat we in de toekomst makkelijk kunnen schakelen tussen vervoerders als er nog eens vakbondsacties komen bij onze vervoerder. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor het begrip van de latere levering vanwege de staking. Zoals u weet zenden we uw bestelling altijd direct op, en als de vervoerder dan doet wat hij zou moeten doen hebt u uw pakketje op één dag in huis. Mvg Dirk www.bloemschikmateriaal.be
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling is correct afgehandeld
VerbeterpuntenMeer details vermelden bij de parels: oa de grootte
Pluspunten
Beschrijving klopt volledig.Verwittigd van latere levering door staking van de post.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving die klopt met de realiteit
Pluspunten
PERFECT INGESPEELD OP DE BPOST STAKING, MOGELIJKHEID OM MITS EEN KLEINE MEERPRIJS HET PAKKET TE LATEN BEZORGEN VIA DPD, LEVERING ZEER GOED, EEN PAAR KERSTBALLETJES KAPOT MAAR DIT IS NIETZO UITZONDERLIJK, DOOR DE PERFECTE AFHANDELING VANAF BESTELLING TOT LEVERING ZAL IK ZEKER NOG BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF !
Pluspunten
Altijd correct, nog nooit geen problemen gehad
Pluspunten
Opsturen van materiaal. Zelf niet dragen. Vanndood.....
VerbeterpuntenFirma zelf niet denk ik... levertijd had te maken met staking b post.
Pluspunten
immer wieder tolle Produkte und gute Qualität, sehr zuverlässig,
Pluspunten
Ik vind de snelle levering en een prima verpakking. Ik ben zeer tevreden . Geen opmerkingen.
Pluspunten
Alles was correct en vlug geregeld.
Suggestions
La moitiés des pots étaient cassés
Pluspunten
Voorlopig kan ik niets aanduiden aangezien ik al een week wacht op mijn bestelling
Geachte, Wij vinden het spijtig dat u uw bestelling nog niet ontvangen hebt door een extern probleem (staking bij Bpost), waar wijzelf echter weinig aan kunnen verhelpen. Zoals u wellicht gehoord en gezien hebt op radio en tv (en aangegeven op onze site) heeft Bpost jammer genoeg tot vandaag gestaakt. Wij hadden daarom ook voor een alternatieve leveringsmethode gezorgd zodat u tijdens de bestelling ook kon kiezen voor levering met DPD zodat uw pakje zeker vlug geleverd zou worden. Gelukkig is Bpost vanavond terug beginnen werken, en hopen wij dat binnen enkele dagen alles terug vlot zal verlopen en dat alles uitgeleverd zal zijn. Gelieve onze excuses te aanvaarden, deze staking hebben wijzelf ook niet gewenst. Mvg Dirk
Un socle n a pas une belle finition. Fournisseur différent.
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.