Pluspunten
Komt overeen met afbeelding website! Een aanrader!
Pluspunten
Ik had schelpen besteld : geen enkel gebroken !
Pluspunten
Zeer correct Je word perfect op de hoogte gehouden van levering
Pluspunten
Alles was volledig naar wens
Pluspunten
Pluspunten
Correct ... zoals aangekondigd op de website , zo verliep ook de praktijk !
Pluspunten
Vlotte en snelle opvolging en levering van de bestelling. Alles netjes en verzorgd ingepakt.
VerbeterpuntenDe doe het zelf pakketten zijn zeer leuk en mooi om te maken, ze mogen regelmatig vernieuwd en aangepast worden.
Positive
Positiv
VerbesserungspunkteKeine
Pluspunten
via mail of via telefoon zeer correct en behulpzaam
Pluspunten
Service en klantvriendelijkheid is TOP!
Pluspunten
Ons artikel was zorgvuldig ingepakt.
VerbeterpuntenOp de website wordt vermeld dat een besteld artikel de volgende dag in huis is, wij moesten wel 3 dagen wachten waardoor het artikel te laat in ons bezit was.
Geachte, Bedankt voor uw review. Als u bij ons besteld, is uw bestelling in 99% van de gevallen inderdaad de volgende werkdag bij u. U hebt echter op vrijdag besteld, en dat zit daar een week-end tussen verzending en levering ipv een dag. Mvg Dirk
Pluspunten
Le matériel est tout à fait conforme aux photos reprises sur le site. Les réponses faisant suite aux problèmes de livraison ont rapidement prises en charge même si le contenu de la réponse n'est pas tout à fait satisfaisant.
VerbeterpuntenJe pense qu'en cas de problèmes avec la livraison, il faut trouver une solution de remplacement, soit prendre en charge une livraison express pour ne pas mettre dans l'embarras le client et donner une bonne image à celui-ci. Proposer une formule de dédommagement, un pourcentage sur la commande suivante pour qu'il ne reste pas sur une note négative.
De levering gebeurde volgens afspraak, niets op aan te merken. Op 2 van de 6 bestelde houten schijven waren wel lichte schimmelvlekjes aanwezig. Wellicht niet meer zichtbaar als er iets op staat, maar toch jammer. Verder tevreden, product ziet eruit zoals op de site.
Pluspunten
Supersnel, mooi materiaal, goede prijs
Pluspunten
Alles is heel vlot verlopen. Prima service. Over nazorg en garantie kan ik nog niets zeggen. Ten eerste heb ik het product nog maar net. Ten tweede is hier geen garantie over.
VerbeterpuntenVerbeterpunten: Geen idee, alles was prima.
prijzen iets te hoog
Positive
It's a worry-free online sales company!
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.