Pluspunten
Altijd heel tevreden, bedankt voor de vriendelijke stem aan de telefoon!
Pluspunten
heel positief
Pluspunten
Snelle levering ,netjes verzorgd verpakt. Er is wel netjes gebeld over een te kort van een besteld product
VerbeterpuntenZorg dat het product wat besteld word voorradig is zowel op de website als in t magazijn dit voorkomt teleurstelling.
Geachte, Normaal is onze voorraad op de webshop accuraat, anders zou het ook te gek zijn om een voorraad weer te geven. Als deze al eens niet juist is, contacteren we direct de klant zodra wij merken dat de hoeveelheid niet juist is. Terugbetalingen gebeuren volgens onze voorwaarden: “dan draagt bloemschikmateriaal.be zorg voor terugbetaling binnen 14 dagen van het door de consument betaalde bedrag.” Ik leg u uit waarom deze termijn er staat. In kalme periodes gebeurt de terugbetaling nog de dag zelf, maar in drukke periodes (zoals nu met Pasen) vinden wij het belangrijk dat alle bestellingen op tijd de deur uit zijn en is een terugbetaling van enkele euro niet prioritair. U mag uw terugbetaling spoedig met een gerust hart tegemoet zien.
Pluspunten
Snelle service, behoorlijk uitgebreid assortiment
Pluspunten
Geleverde waren prima verpakt
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Sehr gute Ware in excellenter Qualität. Großes vielfältiges Sortiment.
Pluspunten
Snelle levering. Groot aanbod
Pluspunten
Voor de 1ste keer besteld en was heel tevreden. Snelle levering. Alles goed verpakt om geen breuken te hebben. Zal in de toekomst nog bestellen.
Pluspunten
De goederen zijn zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenFleur creatief boek bij elke bestelling van €30,00
Positif
Rapidité de livraison, très bon conditionnement, très bon service. Très bon accueil téléphonique en cas de question.
Pluspunten
Het bestellen ging heel vlot, vlugge respons via mail
VerbeterpuntenIk heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen.... Geen idee of het probleem bij jullie ligt of bij bpost.
Geachte, Als u even contact had opgenomen met ons hadden we gelijk kunnen nazien waar uw pakje zich bevond. Ik heb nu even gekeken naar de status van uw pakje en deze meld; Je kan het in de kariboo!-spot verwachten vanaf 13 maart om 11:00. Je zal een EMAIL ontvangen zodra je pakje af te halen is. Dus morgen ligt uw pakje klaar voor u in het door u gekozen postpunt. Mvg, Dirk www.bloemschikmateriaal.be
Pluspunten
Het materiaal is ok.
Geachte, Uw bestelling was op tijd verzonden en bij u thuis aangeboden. U zegt dat de postbode niet aangebeld heeft. Wij hebben u aan de telefoon gemeld dat wij inderdaad niets kunnen doen aan het feit dat de postbode niet heeft aangebeld, en voorgesteld dat er een nieuwe aanbieding zou gebeuren. Maar u zou het pakje zelf wel afhalen in het postpunt, omdat u het dringend nodig had. Als u vind dat wij de paraplu opentrekken omdat de postbode bij u niet heeft aangebeld, dan hebt u volledig gelijk. Als u ons kunt aangeven hoe wij daar wel iets aan kunnen doen, dan horen wij dat graag van u. Mvg Dirk www.bloemschikmateriaal.be
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.