Pluspunten
Zo als altijd ben ik erg tevreden, zowel over de kwaliteit van de producten als over de levering. Meestal kom ik zelf naar de winkel. Altijd is men bereid om vragen te beantwoorden of om iets te helpen zoeken. Zelfs tijdens de verbouwingswerken was niets te veel en stond men klaar met de glimlach.
VerbeterpuntenDoe zo verder.
Pluspunten
Goed en goedkoop
VerbeterpuntenHeb Ik niet alles was in orden
Pluspunten
ik ken het bedrijf nog niet, maar de bestelling liep vlotjes en zonder problemen.
Pluspunten
zeer tevreden over de stipte en correcte uitvoering van mijn bestelling. Heb deze site al verschillende malen doorgegeven.
Pluspunten
Correcte levering, goede prijs kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering.
Pluspunten
goede en rappe bestelling ben zeer tevreden
Verbeterpuntenweet tot nu toe niet wat er kan verbeteren
Pluspunten
alles oke
Pluspunten
Heel snelle levering en perfecte service.
correctheid van het product, ik bestelde vellen berkenhout en heb 2 verschillende diktes ontvangen.
Geachte, De kleine berkschorsvellen hebben we enkel in de topkwaliteit De grote berkschorsvellen hebben we echter ook in een goedkopere kwaliteit.. De goedkopere versie kan inderdaad in dikte schillen en heeft soms gaten. Dit staat ook vermeld. We vinden het jammer dat u teleurgesteld bent, en raden u aan om in het vervolg de topkwaliteit te verkiezen. Mvg Dirk
Pluspunten
Correcte vlotte levering .
VerbeterpuntenMisschien uitbreiding assortiment. Sommige zaken zijn niet te vinden op de site. vb. Jute lint ;
Geachte, Bedankt om de review in te vullen. Wij bieden het ruimste assortiment van jute reeds aan hoor. Neem eens een kijkje op: https://www.bloemschikmateriaal.be/decoratiemateriaal/natuurlijke-materialen984929/jute/ Mvg Dirk
Pluspunten
Zorgvuldigheid
Pluspunten
Zeer flexibel en klantvriendelijk. Ik was een product vergeten bij de bestelling en kon dit zonder problemen alsnog laten toevoegen.
VerbeterpuntenJammer dat sommige mails in de spambox terechtkomen en andere niet. Schept wat verwarring
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenWeet zo direct geen verbetering.
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.