Pluspunten
Ik ben, zoals altijd zeer tevreden over deze webshop. Overzichtelijke webshop, snelle en correcte levering. Ik ben bijzonder blij over het feit dat gratis verzending nu al kan vanaf 30€.
Positif
Livraison super rapide merci
graag zou ik oasis premium bij jullie kopen maar dat zit niet in jullie assortiment van de rest van al wat ik wilde heb ik wel gevonden
Pluspunten
Vlot
VerbeterpuntenJammer genoeg juist gezien dat de kerstballetjes bij onze groothandel aan 5,42 € staan. Jullie zijn relatief toch wat duurder.
Pluspunten
Nazorg en Garantie niet nodig gehad: alles was prima in orde
Pluspunten
VerbeterpuntenSorry maar ik heb nog steeds niets ontvangen.en ik heb ook geen briefje gehad. Daar ik in Oldenzaal woon is het toch ook niet logisch om het af te halen in Rijssen. Dus mijn vraag is....wordt dit als nog Bezorgd????????
Geachte, Uw pakje is op 2 november verzonden, en op 3 november aangeboden bij u thuis. Gezien u niet thuis was heeft de postbode een bericht achtergelaten dat u het pakje kan ophalen in het afhaalpunt Rijssel. 03/11/2016 14:40 Zending beschikbaar in het afhaalpunt. Rijssen 03/11/2016 12:04 Zending aangeboden : bestemmeling afwezig - bericht gelaten in brievenbus van bestemmeling Rijssen 03/11/2016 07:52 Zending onderweg voor levering Rijssen 02/11/2016 21:12 Je bpost pakje is klaar voor verwerking in ons internationaal netwerk Antwerpen 02/11/2016 20:38 De zending werd gesorteerd Antwerpen X Parcel Sorter 02/11/2016 16:22 Informatie over de zending manueel geregistreerd aan 't loket Mvg Dirk www.bloemschikmateriaal.b
Pluspunten
Spullen goed verpakt en vriendelijke telefoon omdat er iets niet op stock was!!
Pluspunten
Je vedient 10 op 10
Pluspunten
Bestelling was netjes verpakt en op tijd geleverd+++++
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
goede service, vriendelijk, correct enz..
Pluspunten
Snelle levering Bestelling was compleet Duidelijke website
VerbeterpuntenHoge verzendkosten voor Nederland Sommige artikelen veel kleiner afgebeeld dan dat ze nu in werkelijkheid zijn
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.