Pluspunten
Vooraf was op de site aangekondigd dat het vakantie-periode was en er werd aangegeven vanaf welke datum er weer verstuurd zou worden. Er werd ook exact op dat moment verstuurd, dus de verzending was mooi op tijd. Ook de extra aandacht en het dankbericht dat we ondanks de vakantie toch besteld hadden vond ik zeer positief.
Positive
Tolle Qualität der Ware, schnelle Lieferung
VerbesserungspunkteLeider war die Rechnung nicht auf die Firma ausgestellt.
Positive
Tolle Qualität der Ware, schnelle Lieferung
VerbesserungspunkteLeider war die Rechnung nicht auf die Firma ausgestellt.
Pluspunten
kreeg antwoord op mail vanuit vakantie adres. netjes
Verbeterpuntenlevertijd deze keer heel lang.
Geachte, Onze excuses voor de langere levertijd. Er was nochtans tijdens onze vakantie duidelijk bij de bestellingsprocedure aangegegeven dat wij op vakantie waren, en dat wij tijdens de vakantie geen verzendingen deden. Ook konden we tijdens de vakantie geen opvolging doen van reeds verstuurde pakketten. Maar onze 14 lazy days zijn weeral om, dus vanaf nu wordt er terug direct verzonden. Mvg Dirk
Pluspunten
Super snelle levering! +leuke magazine!
Pluspunten
Vlotte levering en mooi materiaal
Pluspunten
Zeer goede service zeer snel geleverd.Ik ben super tevreden.Zal in de toekomst nog bestellingen bij jullie plaatsen,Nog eens bedankt.
Pluspunten
Grote Variatie van Produkten Vanaf €60 aankoop gratis Verzending
VerbeterpuntenZou liever andere Pakjesdienst nemen B-Post is altijd vroeg en moet altijd zelf pak gaan halen.Soms moeilijk als pak zwaar weegt!Pak ook dikwijls beschadigd inhoud niet!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering, gewoon top bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel binnen. En geleverd bij de buren ivm niet thuis. Heel fijn.
Pluspunten
besteld en 2 dagen later aan de deur geleverd
Pluspunten
Vriendelijk persoon na telefonisch contact !!! Probleem direct opgelost. Prima service.
Pluspunten
Spullen zijn snel bezorgd en waren zorgvuldig verpakt. Positief is de opvolging via track en trace.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Grote keuze,goede prijs-kwaliteit en super snelle en correcte levering
Pluspunten
Ook in Nederland op tijd geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle survice !!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
voor de eerste keer bestelt en hebben me goed geholpen aan de telefoon
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.