Pluspunten
vriendelijk , betrouwbaar , stipt met de levering ,... Ik ben een héél tevreden klant
Pluspunten
Hele snelle bezorging en goede klantenservice. Ik had gedroogd blad besteld bij deze site. Maar de verkoper vond het bestelde blad er niet mooi uitzien en bestelde voor mij een nieuwe pak gedroogd groen. Nou prima service!!
Pluspunten
Prijzen laag.Levering snel en verpakking van de tere spullen uitstekend! En de kwaliteit van de schelpen./zeesterren en zee egels zijn werkelijk prachtig.Heel wat beter dan van sommige andere webwinkels.
Pluspunten
ik heb al verscheidene keren besteld bij bloemschikmateriaal over de jaren heen. Ik ben tevreden over de levering;
Pluspunten
Snelle levering Ruime keuze in meeste materialen Prijs/kwaliteit!
VerbeterpuntenGrotere basisstukken in hout of takkenstructuur. Het is de eerste keer dat ik bestelde ná kerst dus misschien dat jullie aanbod voor de kerstperiode uitgebreider is? Valentijnassortiment is eerder beperkt. Ik verzorg de versiering/aankleding/decoratie/bloemstukken van een restaurant als hobby, proffesioneel werkmateriaal is als particulier betaalbaar vast te krijgen!
Geachte, Bedankt voor de review in te vullen. Het aanbod voor valentijn is inderdaad niet erg groot, maar dit komt eigenlijk van door de jaren heen. De producten die we inkochten voor Valentijn, waren nooit een succes. Blijkbaar grijpen weinig mensen Valentijn aan om te bloemschikken, in tegenstelling tot bv. pasen of kerst. Vandaar dat wij het gamma voor Valentijn verminderd hebben , maar bv. de schelpencollectie uitgebreid hebben. Het is allemaal een kwestie van goed in te delen om alles te kunnen stockeren, gezien wij alles op voorraad moeten hebben om direct te kunnen uitleveren bij een bestelling. Mvg, bloemschikmateriaal.be-team
Pluspunten
Makkelijk en snel besteld
VerbeterpuntenGeen, alles keurig netjes verzonden en op tijd ontvangen
Pluspunten
Snelle levering, handige site.
VerbeterpuntenDe foam veldbloem was kleiner dan verwacht en bij het uitpakken lagen er al veel bolletjes los in het inpakpapier. Ik was zeer teleurgesteld over de kwaliteit. Ook de Oasis van een bridy was reeds duidelijk beschadigd bij aankomst. Ik ben teleurgesteld en zal niet opnieuw bestellen.
Beste Klant, We vinden het jammer dat u teleurgesteld bent. We stellen nochtans alles in het werk om onze klanten niet teleur te stellen. Wat de veldbloem foam betreft: Kan u ons aangeven hoe we de grootte van de veldbloem beter kunnen aangeven in onze webshop? We dachten door een 1 eurostuk mee op de foto te plaatsen, dat dit best de grootte aangaf. Wat de losse bolletjes betreft: deze bolletje vallen inderdaad wat af, dit is normaal. Eens ze verwerkt zijn en niet meer beroerd worden vallen ze niet langer af. Wat de oasis bridy betreft: wij proberen alles zo goed mogelijk in te pakken dat het niet beschadigd onderweg. Bij u is dit klaarblijkelijk wel gebeurd. Kan u ons een foto bezorgen? Dan kunnen we hiervoor wel een regeling uitwerken.
Pluspunten
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntende doosjes waren stuk en een paar kievitseieren waren ingedeukt; dat was jammer.
Pluspunten
Super service, een uur nadat ik besteld had kreeg ik van jullie telefoon wat ik besteld had was niet meer voorradig en jullie kwamen direct met een alternatief. Een tevreden klant
ik vind de verzendkosten nogal hoog
Pluspunten
heel correct, zijn van hun woord
Pluspunten
Ben nu al meer dan een jaar klant en elke levering is correct en snel uitgevoerd. Indien er producten niet meer in stock zijn, wordt men telefonisch gecontacteerd om eventueel een oplossing te vinden. Dus ook hier een perfecte service. Ik raad iedereen www.bloemschikmateriaal.be aan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Super service Doen navraag voor producten die niet op de site staan Indien er gebroken stukken zijn extra compensatie (steranijs halve)
VerbeterpuntenJammer dat het pakket een dagje later was, hopelijk volgende keer beter :-)
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.