Pluspunten
snelle en correcte levering ; sofort banking is extra troef
Pluspunten
Grote collectie en goede service
Pluspunten
mooi steekschuim
VerbeterpuntenDe ring was niet helemaal gaaf. Voorzichtig mee omgaan is wel nodig, het beschadigd ontzettend snel.
Pluspunten
Snelle service Uitgebreid aanbod Klantvriendelijk
VerbeterpuntenDe groene raffia was afgebleekt De rode parelketting was afgebleekt
Beste Klant, Bedankt om de beoordeling in te vullen. Wij hebben dit even nagekeken voor u en kunnen u het volgende melden. Wij hebben u de verkeerde raffia opgestuurd( de lichtere variant van wat u gekozen had). Als u ons uw rekening nr. even doorgeeft zullen wij deze vergoeden. Wat de rode parelketting betreft, deze is de kleur zoals aangeduid in onze webshop. Ga altijd af op de foto in de webshop en niet op de benaming, want "rood" is er in tientallen varianten, wat soms moeilijk in "woorden" te bevatten is. Mvg Dirk
Pluspunten
ik was verbaasd over de snelle levering en ben zeer tevreden over mijn bestelling
Pluspunten
Snel ontvangen .goede kwaliteit ,en bloemschikboek gratis .
Pluspunten
Netjes behandeld en je kreeg steeds per E-mail hoe het bestelde in welke fase het stond met het bestelde product.
Pluspunten
Prima service, snel antwoord via mail en snelle levering
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten
Pluspunten
Product werd gerespecteerd door volume van verpakking aan te passen : de broosheid en kwaliteitvan de inhoud werd niet tenietgedaan door een te kleine verpakking te nemen.
VerbeterpuntenHelaas was ik op dat uur net niet thuis en moest ik met de fiets naar het postkantoor om de grote doos op te halen. Hierbij was het volume wel een probleem. Misschien had de post dit nog een tweede keer kunnen aanbieden.
Beste klant, Als u niet thuis bent bij de levering, kan uzelf kiezen of u uw pakket zelf gaat afhalen bij het postkantoor; of u kan kiezen voor een nieuwe levering van uw pakket bij u thuis. Mvg Dirk
Pluspunten
Super service en snelle leveringstijd. Als ik hen contacteer met een vraag word ik correct verder geholpen, zowel telefonisch als via mail. Men is voor mij op zoek gegaan naar een product bij de groothandel en men heeft mij ook een alternatief geboden voor het product.
VerbeterpuntenNiet alle producten zijn aanwezig, daar ze wel kunnen besteld worden bv. Pandanusblad en oasis in kegelvorm. In vergelijking toch iets duurder dan andere leveranciers, maar de service maakt veel goed.
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.