Pluspunten
alles is zeer vlot verlopen,
Pluspunten
zeer snel geleverd, een gemakkelijke oplossing
Verbeterpuntenspijtig 1 pipet was stuk, maar ik heb het met een ander pipet opgelost
Pluspunten
Snelle levering , goede prijs , kwaliteitsmaterialen
Pluspunten
Snel geleverd, betaling makkelijk via Ideal
VerbeterpuntenJuiste informatie op site vermelden, heb nu duur middel besteld wat op katten gebruikt zou kunnen worden als o.a. vlooienmiddel, blijkt bij bezorging na lezen op de fles zelf dat het niet geschikt is voor huisdieren < 10 kilo, dus per definitie niet voor katten!
Beste, Bedankt voor de review in te vullen. Blijkbaar is inderdaad het etiket veranderd dit jaar, want wat u op de site kon lezen was wat er letterlijk op de verpakking stond. Waarom er nu ineens bijstaat dat het op dieren minder dan 10 kilo niet mag gebruikt worden, is me ook een raadsel. Zelf gebruik ik het al 20 jaar op mijn honden, en die wegen ook geen 10 kilo. Wij passen onmiddellijk de site aan zodat het nieuwe etiket op de webshop staat. Mvg, bloemschikmateriaal.be team
Pluspunten
Tres rapide, bonne qualité
Pluspunten
Goede verzorging vanaf de bestelling tot aan de aflevering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer uitgebreid gamma, ik vind steeds wat ik nodig heb voor mijn cursus bloemschikken (in avondschool). Ik heb spijt dat ik uw website niet in het begin van het schooljaar ontdekt heb dan had ik al mijn basisbenodigdheden bij jullie kunnen aankopen, en ook minder betaald hebben dan nu. Ik ben al een volgende bestelling aan het samenstellen met enkele bloemschikcollega's!
VerbeterpuntenEnig minpuntje dat ik heb is dat de bestelling 60€ moet bedragen voor gratis verzending. We weten maar 2 weken voorop wat we de volgende les nodig hebben en per les komen we nog niet aan dit bedrag ook al bestel ik voor 5 personen. Indien er geen portkosten zouden zijn ongeacht het bedrag zou ik steeds al mijn materiaal bij jullie bestellen,maar als ik 5 strokransen nodig heb en ik moet daar al 5,95€ verzending op betalen dan doe ik me geen voordeel ! Misschien kan je iets doen aan de verzendingskosten als we binnen de maand terug bestellen voor een lager bedrag dan 60€? Voor de rest niets dan lof!
Geachte, Bedankt voor uw feed-back. Wij begrijpen uw punt best wat betreft de verzendingskosten. Jammer genoeg moeten de verzendingskosten door iemand betaald worden natuurlijk. Het bedrag van € 5.95 dat u betaald dekt zelfs nog niet de ganse kostprijs van een verzending, Wij betalen daar zelf al een gedeelte van, en vanaf € 60 betalen we ze helemaal voor u, maar als u minder besteld kan onze marge op onze producten de verzendingskosten niet dekken. Wij zouden ook de producten duurder kunnen maken, en dan gratis verzenden, maar dit vinden wij geen eerlijke praktijken, vandaar. Mvg, bloemschikmateriaal.be-team
Pluspunten
het onmiddellijke telefonisch contact om een eventuele latere levering te melden, en dan nog zonder vertraging geleverd
- reactie geven op gestelde vragen via uw emailadres - bij bestelling veld 'opmerkingen' geen gehoor aan gegeven
Pluspunten
J'ai envoyé un mail concernant mon problème avec des pipettes boules cassées durant le transport et j'ai obtenu une réponse immédiatement. Merci à votre équipe. Malgré ce petit désagrément je referai dans l'avenir une commande car les prix de vos articles sont intéressants.
VerbeterpuntenJe souhaiterais que les pipettes boules et autres objets fragiles soit mieux emballées pour éviter la casse pendant le transport. Merci beaucoup d'avance.
Pluspunten
Snele levering
Pluspunten
Prima afgehandeld! Dank u.
Geachte klant,<br /> Wat naar om te horen dat er een verkeerd artikel geleverd is. Wij hebben u ondertussen telefonisch gecontacteerd om dit op te lossen. Het artikel dat fout geleverd was mag u houden, en wij zenden u het juiste artikel alsnog na.<br /> Mvg,<br /> bloemschikmateriaal.be-team
Pluspunten
Goed materiaal, snel en correct geleverd.
VerbeterpuntenGa zo door :-)
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.