Pluspunten
Snelle levering Mooi materiaal
Pluspunten
gemakkelijke website, snelle levering
Verbeterpuntennog meer producten zou wel tof zijn
Pluspunten
ruime sortering prijs kwaliteitverhouding is goed
Verbeterpuntenlevering duurt te lang verpakkingdoos was niet stevig genoeg
Beste, Bedankt om de review in te vullen. Wij zijn echter zondag en maandag gesloten. Dit betekent (zoals aangegeven in de webshop) dat indien u uw bestelling doet zaterdag na 17.00 u (of op zondag of op maandag) dat uw pakje dan maar verstuurd kan worden op dinsdag. In alle andere gevallen wordt uw pakje dezelfde dag van ontvangst van betaling nog verzonden.
Pluspunten
duidelijke catalogus on-line snelle en correcte levering
Pluspunten
alles perfect verlopen ; aangekocht produkt voldeed volledig aan de verwachtingen
Pluspunten
vlugge levering,makkelijke website, alles mooi verpakt dik in orde
Verbeterpuntengeen, doe zo verder
Pluspunten
Groot assortiment in bloemschikmateriaal, snelle levering en goedkoop
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Piekfijne service. Door het sneeuwweer was het pakje een beetje langer onderweg, maar ik werd daar van op de hoogte gesteld.
Pluspunten
eerste bestelling ,prima verlopen. zal zeker nog herhaald worden
Pluspunten
mooie website , vele producten
Verbeterpuntenblijkt achteraf met vergelijking toch wel wat duurder te zijn dan in de omliggende winkels.
Pluspunten
Correcte afwikkeling van de bestelling. I.v.m. feestdagen netjes een berichtje dat de verzending vertraagd zal zijn.
Pluspunten
zeer snelle levering, en indien niet beschikbaar, de volgende dag reeds telefonisch contact
heb geen verbeterpunten
Beste, Jammer dat u ons zo laag quoteert voor prijs. Maar een kleine bestelling opsturen naar Frankrijk is nu éénmaal in verhouding vrij prijzig. . Aan de verzendingskosten daarvan kunnen wij jammer genoeg niet veel verhelpen, wij rekenen enkel de reeële prijs wat deze verzending bedraagt. In ieder geval bedankt om de beoordeling in te vullen, en veel bloemschikplezier gewenst.
de snelheid van de levertijd en laten tekenen als er iets aan is gekomen en als het bij bijv. de buren afgegeven is dat de mensen in laten vullen of dat mag of niet
Geachte, U besteld op kerstavond om 23:19:42u. Gezien wij kerstdag en 2de kerstdag gesloten waren (was aangekondigd in de shop) hebben wij uw bestelling pas vrijdag kunnen versturen. Jammer genoeg was het dan weekend en dan nieuwjaar (post werkt niet op weekend en feestdagen) waardoor uw pakje inderdaad langer als normaal onderweg is geweest. Onze excuses hiervoor. Dat uw pakje afgegeven is aan uw buren is een fout van uw postbode die dat normaal niet mag doen. Die moet dat aan u overhandigen
Pluspunten
Erg tevreden over deze webshop. Snelle levering, de dag erop smorgens al in huis.
Pluspunten
Vriendelijke bediening met het nodige advies en kennis van zaken. Mooie boeketjes/bloemstukjes en ruime keuze als je zelf eens iets in elkaar wil steken om te schenken.
VerbeterpuntenGewoon verder doen zoals nu ;-)
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Persoonlijk contact bij onduidelijkheden
Fruitesse 3
8720 Dentergem
Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.