vlotte levering, goede kwaliteit

de spulletjes die ik bestelde, zijn identiek aan de foto's op de website. De lavendel geurt heerlijk wanneer je de doos opent. Alles is van goede kwaliteit en precies wat ik nodig heb.

Uitgebreide keuze aan materiaal Online en fysiek kan je bestellen en correcte levering Top!

Ik ben heel tevreden en nogmaals bedankt. Agnes Peers

Super mensen Wat bij jullie werken. Top team. Werd direct geholpen. Blijf bij jullie bestellen

Snelle afhandeling

Handig om materialen te bestellen zonder te veel zoeken.

Snelle service!

Snel en netjes geleverd. Ruim assortiment in een overzichtelijke webshop.

Heel correct

Heel correct

Ze leveren snel en hebben een goede kwaliteit/prijs verhouding.

Ze hebben veel keus en het materiaal wordt met zorg in gepakt

De verzending was zeer snel en alles was heel goed verpakt. De eieren die ik besteld heb zijn allemaal heel aangekomen. Ik ben heel tevreden over de producten die ik besteld heb en de sevice.

PERFECT

Echt Fantastisch

altijd aangenaam

Veel keuze. Redelijke prijs. Vlotte levering. 1 klein minpuntje. Ik kan niet maar 1 stuk bestellen dan is de leveringskost te hoog. groetjes Denise

Super !!

Altijd snelle levering en het spul is goed verpakt

Netjes verpakt!

Netjes verpakt

Altijd snelle verzending

correcte afhandeling

Bestel graag bij jullie , jullie hebben een snelle levering, een groot assortiment. Jullie reageren snel als ik een vraag heb en jullie zijn goedkoper dan dat ik bloemschikmateriaal uit Nederland moet kopen . Daarom bestel ik bijna altijd bij jullie

Super blij

Meerdere keren besteld, netjes aangekomen. Alles mooi ingepakt. Ben zeer tevreden.

Altijd correct

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk in gebruik en vlugge levering.

Top.

Mooie producten, gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen!

Super tevreden!

Snelle levering,goed ingepakt en een mooi overzicht van de bestelling!

Correct

Vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Goede service met mooie producten.

Prijs en kwaliteit is in orde en een zeer vlugge ontvangst.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering, alles goed verpakt. En wat nog het belangrijkste is, goede kwaliteit. Dus een echte aanrader!

Déjà plusieurs commandes, tout s'est bien passé

Tout est ok, rapide et tout à fait conforme

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.