supersnelle en correcte levering

supersnelle en correcte levering en verwerking van gevraagde

Snel de juiste spullen zonder gedoe.

Duidelijke site, snel de benodigde materialen gevonden, volgende dag werden de juiste spullen in stevige verpakking al bezorgd top!

Rien a redire

Pour moi excellent, bon rapport qualité prix

Gewoon goed

Snelle levering Netjes verpakt Producten zijn top Niet duur

Snelle service en prima product!

Voor de eerste keer bij u besteld en was verrast over het mooie product (oase hart) en voor de helft van de prijs die ik in de winkel zou moeten betalen !

Parfait

Matériel bien emballé et livré très rapidement.

Snelle levering en alles goed verpakt

Werkt hoed

Snel bezorgd

Snel.goed verpakt .goede prijs.

Telefonisch contact gehad. Staan altijd klaar voor een oplossing als er iets ontbreekt. Ik ga er meer bestellen.

Toujours au top

Je commande régulièrement auprès de bloemschikmateriaal. Le service est rapide, efficace. Le colis est emballé soigneusement et tout est toujours en parfait état. Merci

Snel en correct

Snel en correct!

snelle en goed verpakte levering

Un plaisir de travailler avec vous.

Bonjour. Commande impeccable comme toujours. Aurez vous prochainement l'article "plume de paille sauvage" Je vous en ai déjà acheter et j'aimerais en retrouver. Bonne journée

Snelle en correcte verzending bestelde artikelen!

Mijn bestelling werd netjes met 2 dagen vanuit België naar Nederland gestuurd. Top!

Topservice

Ideaal als je houdt van bloemschikken

Je vindt er echt alles wat je nodig hebt , zeer goede service en alles op tijd thuisbezorgd en een zeer goede overzichtelijk online site

Zoals altijd een snelle levering. Netjes verpakt. Een aanrader voor iedereen!

Service en levering waren erg snel en correct

Ik kan de diensten en goederen van bloemschikmateriaal.be ten zeerste aanbevelen.

Correct en duidelijk

Veel keuze en correcte vlugge levering.

UITSTEKEND.

Snelle verwerking en levering. Artikel juist beschreven.

Top!!

Altijd stipt en correct

Trejoly

Very fast delivery and special produkt

Niet goed

Levering kwam snel maar ik had 4 soorten schelpen besteld en van 2 soorten waren er zoveel kapot dat ik ze niet kan gebruiken waarvoor ik ze wil gebruiken. Ik heb daarover gemaild en de reactie was dat ze deze 2 bij een volgende bestelling er bij willen doen. Daar heb ik nu natuurlijk niets aan en ik heb voorlopig niks nodig. Die reactie heb ik dus ook op hun antwoord gegeven... maar daarop kreeg ik helaas geen reactie meer... ik vind dat echt slechte service en zo ga je niet met je klanten om.

Degelijke priducten aan een schappelijke prijs

Veel keuze, praktische webdite en snelle levering

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.