Keurig verzorgd!! Goed op de hoogte gehouden. TOP

Super!!

Très bon service après vente

Le matériel est toujours impeccable. Le service après vente est très suivi. Je recommande vivement pour les personnes qui sont art floral pour leurs compositions.

Fijn

Alles vlot gevonden op de website, prijs/kwaliteit/verzending super!

Snelle en netjes uit gevoerd

Goed snelle service

Snelle zending goed verpakt

Superleuke website

Hier vind ik altijd wel iets wat ik nodig heb ! Veel originele spullen. Snelle verzending! Als ik iets wou wijzigen aan de bestelling hebben ze mij persoonlijk gebeld en dit meteen in orde gemaakt waarvoor dank. Heb hier al vaker besteld en zal dit ook blijven doen!!

Alles. Oké geleverd. Met zorg verpakt

Zal in de toekomst nnog bestellen

Goed en snelle levering.

Duidelijke website met degelijke producten.

gemakkelijk te bestellen, ruime keus, goede kwaliteit materiaal en zeer snelle levering.

super

Altijd correcte levering

Een overzichtelijke website en een snelle levering

De website is duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben een grote voorraad aan materialen. De levering was er ook erg snel. Ik ben zeer tevreden over de bestelling.

Super service

Ruime keuze

Goed, netjes geleverd

Is altijd goed

Snelle levering en mooie spullen!

De levering was snel en de bestelde spullen, schelpen, waren top! Bedankt.

Telefonisch kontact opgenomen en goed geholpen geweest,pakket goed verpakt en goed ontvangen , Top

Correcte levering

Correcte levering

Super tevreden

Vriendelijke, hulpvaardige medewerkers. Goederen perfect verpakt en heel snel geleverd. Dat verdient een pluim.

excellent service

tres grand choix de materiel grande efficacité dans la rapidité de la commande

Netjes ingepakt, prima kwaliteit materialen en snel geleverd

Vlot bestelproces, heel snelle en correcte levering

mooie producten

mooie overzichtelijke site, ruime keuze, snelle levering

C'est mon site préféré !

Toujours à l'écoute du client, service très rapide, articles super bien emballés et plein de choix pour l'art floral. En plus de ça, c'est le moins cher !

Snel geleverd, product naar toebehoren

Snel geleverd en goed product.

zeer goed

goed vindbaar en prima geleverd

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.