zeer goed, snel levering

één probleem De verpakkingen droogbloemen zijn minder gevuld dan vorig jaar, de hoeveelheid is minder voor een gelijkwaardige prijs!

Steeds goede services

Goede bediening en perfecte levering

Zeer tevreden!

Zeer goed materiaal voir een deftige prijs en snelle levering!

Snelle en correcte levering

Correct en snel, uitgebreid gamma.

Toujours efficace

Commande reçue rapidement. Les articles toujours conformes

Ruime keuze, snelle levering, goed verpakt!

Ik ben super tevreden! Altijd goed verpakt en snel geleverd. Ik bestel hier eigenlijk het meeste bloemschikmateriaal wat ik gebruik, op het groen en bloemen na.

Perfect geholpen!

Zeer goed geholpen! Klantenservice was snel en meedenkend. Bestelling snel en compleet in huis! Aanrader.

uitstekend

correcte levering van bestelde artikelen

Super schneller Versand,super netter Kontakt.

Alles Bestens, sehr schnell, freundlich, Versand von Versender bis Empfang transparent, vorbehaltlos weiter zu empfehlen. ++++++++++++++++++++++++++++++++++*************************************************

TEVREDEN

Beste, Ik ben zeer tevreden van het materiaal, levering en service. Een klein min puntje : berkschors 10 op 10 cm, 10 stuks. Hoeveelheid die ik besteld heb was er maar 1 met 10 stuks, 1 met 9 stuks en 2 met 8 stuks. Dit klopt niet. Dank u en mvg Veerle Hutsebaut

Persoonlijke en snelle en goede service als je belt met de firma!

Al enkele keren moeten bellen.

Vlotte service en correcte bestelling

enkel positieve ervaring

Enkel een goede ervaring, gemakkelijk besteld, vlugge levering en zeer goed op de hoogte gehouden over de verzending. Dank u wel

helemaal ok

Vlotte levering. Correct.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie duidelijke webshop. Ruime keus. Goede prijs. Snelle levering. Snel antwoord op vragen. Echt een aanrader om te bestellen. Ook vanuit Nederland.

zorgvuldig verpakt, snelle levering

Ik ben altijd erg tevreden over bloemschikmateriaal.be. De materialen worden met zorg verpakt, zodat er niets beschadigt. De levering is erg snel. Heel fijn!

Goed verpakt en tijdig geleverd

Ruime keuze in bloemschikmateriaal, welke ze als je online besteld goed verpakken zodat alles in zijn geheel thuis krijgt.

Vlot en netjes geleverd en geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt.

Prima ervaring

Zeer snelle levering en super kwaliteit

Heel positief.

Alles netjes verstuurd en snel

Goede ervaring

Duidelijke website, snelle levering .Sommige schelpen waren kapot, dus kwetsbaar..netjes verpakt met bolletjesplastic.

zeer goed alles op tijd geleverd

goed perfect

Geweldif

Altijd in orde

perfecte service

prima advies, snelle levering en mooie materialen

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.