Super snelle levering

Zeer snel en netjes verpakt geleverd.

Goede service en snelle levering. Alleen de website is niet helemaal top. Als je bij search iets in typt dan kan die niks vinden van welk product je nodig hebt, maar ga je gewoon schollen onder het kopje wat je nodig hebt dan blijkt dat het er wel is

Heel tevreden

Heel snelle levering. Alles netjes verpakt. Heel tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles perfect afgehandeld, een aanrader

Een aanrader

Goede snelle service en goede kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt.

Zeer goede ervaring. Ik bestel hier vaak en het wordt altijd netjes en snel geleverd.

Prima materiaal

Ok

heel tevreden

overzichtelijke website korte levertermijnen

Rien à redire

Site très facile pour les commandes et livraison très rapide

Kan niks zeggen heb mijn pakje nog niet gehad

Post Nl zegt dat ze afgeleverd hebben ma ik heb nog niks gezien snap niet ,zou toch graag ontvangen ofwel mijn geld terug ,dus geen goede ervaring bij mijn eerste bestelling Gelukkig pakje is vandaag aangekomen ,ma post NL moet er mee op letten te zeggen dat is afgeleverd en dan toch niet ,op jullie heb ik niks aan te merken ,wat ik besteld heb is inorde bedankt grts

tijdig de bestelde goederen geleverd

goede service en correcte levering

Goede kwaliteit ,vlugge bediening en eerlijke prijs

Super contente!

Je suis tres contente de vottre service!

Toujours la qualité au rendez-vous

Bon choix de produits sur le site, les délais de livraison sont respectés. Qualité des produits excellents. Merci

Achat matériel art floral

Je suis très satisfaite de tout ce que je commande chez bloemschikmetariaal et avec une livraison rapide merci pour tout

Prima in orde

Alles is best in orde; Goed verpakt; Vlugge transport; oké

Snel en correct geleverd

Bestelling werd snel en correct geleverd.

Pakket keurig verzorgd en snel binnen gekregen

Goedemorgen, Ik heb telefonisch contact gehad,omdat ik de bestelling wilde veranderen en ik een mail had gekregen om te betalen Wij zouden het bedrag maar veranderen en de zelfde rekening houden Helaas kon ik het berag niet meer veranderen,dus heb teveel betaals €64,64 ipv €61,29 Ik vroeg om er maar een plak platmos bij te doen Dat is niet gebeurd Hopelijk storten ze het geld nog terug

Hele snelle levering, materialen prima( kleuren zijn zoals op foto afgebeeld)!

Zeer snelle levering en correcte behandeling

Zeer snelle levering en correcte behandeling van mijn bestelling

Snelle en correcte levering Gevarieerd aanbod voor hobby-floristen

Ik ben steeds tevreden

Snelle levering, altijd correct

Goede en snelle service

Ik ben steeds tevreden over de service en de snelheid en stiptheid waarmee alles geleverd wordt.

veel keuze

heel vlug word het geleverd

Levering was snel, alleen vond ik jammer dat wat ik besteld had erg vervrommeld in de verpakking zat

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.