top

Alles naar wens.

Duidelijke website en zeer goede prijs-kwaliteit

Zeer goede website waarop alles snel te vinden is. Het aanbod is groot en de kwaliteit is heel hoog. Levering gebeurt ook duidelijk en zeer snel, aanrader!

Très sérieux....je recommande

J'ai fait une commande pour mes cours d'art floral....très contente de mes achats.... L'équipe avait oublié de me mettre un article que j'ai eu quelques jours plus tard après avoir envoyé un mail....le service après vente est vraiment très bien...

Prima materiaal, snel geleverd!

Alles goed

Zeer professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Goede service!

Super snel

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Heel tevreden

Ik moet nooit lang wachten op mijn bestelling en die is altijd prima in orde

goede service

alles correct verpakt en snel geleverd, topzaak

Goed bezig.

Snelle en correcte manier en wijze van begin tot eind van de bestelling.

Jammer te lang onderweg

Nog steeds het materiaal niet ontvangen! Gisteren ophaalpunt gesloten en vandaag gesloten wegens ziekte!

Zeer snelle en correcte levering.

alles in orde

altijd al goed bediend

vlotte afhandeling

De bestelling was dik in orde.

Koop hier al vele jaren bloemschikmateriaal en is steeds in orde . Eigenaars zijn ook super lieve mensen en doen alles om hun klantjes steeds voort te helpen .

Snelle levering en mooi materiaal

Prima dank u

Prima dank u

Gekozen, betaald en snel geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Prima: snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

gemakkelijk bij het bestellen: overzichtelijke webstek, gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en snelle verwerking voor aflevering

Ben heel content.

Ben altijd tevreden.

Goede service en kwaliteit

Super !!!

Snelle service. Netjes verpakt, ik ga zeker nog bestellingen plaatsen.

Goed verzorgd en snelle levering

De zeeëgels waren perfect ingepakt en ze zijn dus allemaal heel aangekomen.

Bloemschikmateriaal biedt een goede service aan.

Snelle levering, producten zijn zorgvuldig ingepakt zodat het transport in optimale omstandigheden kan gebeuren.

Veel keuze en zeer snelle levering

Al meerdere keren bij jullie een bestelling geplaatst. Altijd super tevreden van de grote keuze, prijs en snelle levering. Waarvoor mijn dank

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.