professioneel

Het juiste geleverd, direct antwoord op mijn mailtje wanneer ik het pakket niet ontvangen heb zoals aangegeven. Alleen spijtig dat ik nog vervoerskosten moest betalen na inlevering van een kadobon ter waarde van 52€ (is meer dan 40€) dus zou de transportkosten gratis moeten zijn.

Snel geleverd en dik in orde

zeer snelle en correcte uitvoering van de bestelling, degelijk materiaal

Het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel en ik was aangenaam verrast over de snelle afhandeling. De verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed

Snel dienst ,prima Binnen 24u thuis

Zéér snel, goed materiaal netjes afgeleverd.

Vlotte communicatie en levering.

Snelle afhandeling.

Vlugge levering en vriendelijke contactpersoon

Goede klantenservice, snelle levering

Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Fijn dat er snel antwoord kwam op een mailtje ☺️

Alles was perfect

Snelle levering, goed verpakt, goede prijzen. Er was een een beschadigd product bij dat dadelijk werd omgewisseld.

helemaal positief

positief

Snel en correct!

Snel en correct!

Super schneller Versand. Ware wie beschrieben

Alles Top.

Super!!! Vandaag besteld morgen in huis...

Goed verpakt zodat er geen bultje in de oase zat.

Mooie kleur, ideaal voor mijn project. Service super volgende dag thuis .

Goede producten

Alles goed ontvangen, maar toch teleurgesteld over de verzendkosten. Als je de website opent, staat onmiddellijk dat, voor België, gratis is vanaf 40 euro en als je uiteindelijk betaalt, moet je toch 1,95 euro’s betalen. Misschien anders formuleren ? De afhaalpunten heb ik niet gevonden.

Tevreden!

Alles naar verwachting; levering, goed verpakt, snelle service. Prima!

Snelle levering ,top materiaal .

Snelle levering!

Uitstekende service. Goed ingepakt duidelijk met zorg gedaan. En een eigen handgeschreven kaartje erbij! Heel attent.

Merveilleuse

3 commandes en suivant. Impeccable. Rien à dire comme toujours. Un plaisir de travailler avec vous

Heel mooi materiaal

Heel mooi materiaal en snelle levering!!

Vielen Dank

Immer schneller Versand. Schöne ware.bin zufrieden.

Heel vlotte uitvoering van mijn bestelling.

Voldoet aan verwachting

Vlot

Vlot bestellen en snelle levering. Jammer genoeg ontdekt dat er iets te weinig geleverd was, maar het ontbrekende product is zonder problemen de dag nadien al verzonden. Aanrader dus!

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.