Merveilleuse

3 commandes en suivant. Impeccable. Rien à dire comme toujours. Un plaisir de travailler avec vous

Heel mooi materiaal

Heel mooi materiaal en snelle levering!!

Vielen Dank

Immer schneller Versand. Schöne ware.bin zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel vlotte uitvoering van mijn bestelling.

Voldoet aan verwachting

Vlot

Vlot bestellen en snelle levering. Jammer genoeg ontdekt dat er iets te weinig geleverd was, maar het ontbrekende product is zonder problemen de dag nadien al verzonden. Aanrader dus!

Alles naar wens en perfect geleverd zoals afgesproken

Heel tevreden!

Mijn bestelling was snel binnen. Heel netjes verpakt, zag er prima uit.

Goede snelle levering

eenvoudig besteld snel geleverd en goed product ontvangen

eenvoudig besteld snel geleverd en goed product ontvangen

Herhaling vatbaar

Super pakketje werd snel geleverd in goede staat ik ben heel blij ik was op de hoogte van waar mijn pakket was goed service grt

Snel en kwaliteit

Zeer tevreden over mijn bestelling van droogbloemen. Vlot geleverd en kwaliteitsvolle droogbloemen.

Mooie schelpjes en een uitstekende service

Voor herhaling vatbaar

Alles super, Ware, Versand, Verpackung. Gerne wieder.

Gerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles netjes ingepakt en snel geleverd.

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde . Mijn bestelling kwam zeer snel aan . Er stond bij gratis levering maar dit was dan in een afhaalpunt dat vond ik dan weer minder . Maar het was er wel snel en alles was netjes verpakt.

Altijd in orde.

Alles is steeds in orde. Gebeurt er toch eens een vergissing dan wordt dit correct opgelost zonder problemen.

geweldig

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Tip top inorde

Vlotte levering

Prima.

Gewoon volgens afspraak, zoals het hoort.

Top producten

Alles was in orde bij de levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Enkel punt op verbetering is levertijd toch volledige 3 dagen moeten wachten. Dat vond ik het enige spijtige, maar als ik dit weet hou ik er in de toekomst rekening mee. Ik bestel zeker nog terug

Service rapide et efficace

Chez eux, on trouve (presque) tout, en gros ou au détail, pour l'art floral. Super !

Heel snelle levering en goede oase.

Parfait

Il n'est pas toujours simple de trouver du matériel pour montages floraux sur internet en tant que particulier. Ce site internet fournit un grand choix de produits à des prix très attractifs. Je suis très contente des produits reçus, qui correspondent tout à fait à leur description sur le site. La commande correspond à mes attentes et la livraison était ultra rapide! Parfait!

Slecht

Ik heb mijn pakket een week geleden besteld, heb nog altijd niks ontvangen. Sorry maar dat is niet wat er beloofd is

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.