Snelle levering, prima prijs

Prijs is prima, levering is super snel. Netjes en goed ingepakt.

Beau matériel, parfaitement emballé

Commande faite le mardi fin de matinée et livraison le lendemain, colis parfaitement emballé, matériel conforme et de belle qualité, quel plaisir de commander chez vous, merci!

Parfait

Comme d'habitude, livré le lendemain. Matériel de qualité.

Prachtige service

Zeer vlotte service

Un plaisir de commander chez vous

Toujours impeccable comme les autres fois. Merci

Snel en correct!

Goede snelle levering

snelle levering en voldeed aan de verwachting

Kwaliteit is super en snelle levering

Altijd goed

Vanaf eerste keer tot nu is altijd prima verzorgd

Top afhandeling van mijn bestelling. Is al de 2de keer dat ik bestelde. Ze houden je heel goed op de hoogte wanneer je bestelling bij hun vertrekt. PostNL heeft de levering perfect afgehandeld.

Très bon suivi de la commande et nous sommes toujours bien informés.

Commande du 13 mai où un article était manquant. Directement informé le lundi 16 tôt au matin. Commande arrivée néanmoins le mardi 17 à 14h30. Merci

Was goed verdant en heel tevree mee

Altijd super in orde

Altijd stipt en correct

Bons produits à la hauteur de mes attentes.

Les produits sont de bonne qualité et les délais de livraison bien respectés.

Altijd correct

Ik woon in België, waarom moet ik voor meer dan 70 euro kopen om gratis verzending te hebben?

Sehr gut vielen Dank

Schneller Versand und sehr gute Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle levering + alles was juist! Ik heb direct mijn hart kunnen ophalen.

Ik kon goed kiezen uit de producten. Ook het bestellen was gemakkelijk en de juiste levering was er zoals afgesproken. Ik bestel nog!

Zeer snelle levering. Keurig verpakt en afgeleverd.

Vlot, snel, vriendelijk contact aan de telefoon.

Ik had nog graag een een boeket 'haver' in natuurkleur besteld maar deze waren nog steeds niet in voorraad. Verder is de bestelling snel en correct toegekomen op mijn thuis adres, zoals gevraagd. Singelstraat 39/ 3800 Sint-Truiden. Maar de facturatie zou moeten gebeuren op het adres van de zaak. Dit is : "In de Rode Engel" Ridderstraat 14/ 3800 Sint-Truiden. Ik weet niet of dit nog kan recht gezet worden?? Dit zou ik super vinden! Vriendelijke groeten, alvast merci! Maggy

vlotte levering

vlug geleverd

Snelle levering. Top

De snelle levering was top.

Goed en vlug geleverd.

Het werd vlot verwerkt en de bestelling was vlug geleverd.

prima service

bestelling na plaatsen snel geleverd

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.