prima service

bestelling na plaatsen snel geleverd

Alles werd vlot geleverd en werd mooi ingepakt!

altijd op tijd geleverd

altijd op tijd geleverd en mooi en veilig ingepakt

Snel en goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd, makkelijk te betalen en bestellen. Product in goede orde en goed verpakt aangekomen. 5 sterren

Super snelle service. En goed produkt ontvangen

Super snelle service. En goed produkt ontvangen

Gewoon perfect

Goede kwaliteit, snel met leveren, keurig verpakt. Blij met jullie!

goede produkten, goed verpakt

overzichtelijke site, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt.

Besteld, bevestiging gekregen, snel opgestuurd en netjes verpakt. Meer moet dat niet zijn.

Zeer vlugge en vlotte levering van mijn bestelling. Top!

Eerste maal dat ik besteld heb bij bloemschikmateriaal.be. De bestelling werd de volgende dag reeds geleverd. Top service!

Heel tevreden

Heel tevreden

Erg tevreden!

Eenvoudig te bestellen en snelle bezorging. Kwaliteit vh materiaal is prima inorde! En goede prijs kwaliteit verhouding.

Le lichen été blanc sur la photo et je l ai reçu écru

Un peu dessus de mes achats, livraison rapide mais la photo du site et ce que j ai reçu n est pas pareil

In orde

Prima, snelle levering.

Tolle Ware die super verpackt schnell geliefert wurde

Tolle Ware die super verpackt schnell geliefert wurde, Bestelle ganz sicher wieder. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gevonden wat ik zocht.

Ruime keuze aan materialen. Een vlotte communicatie ivm het versturen van de zending.

Fijne (web)winkel

Duidelijke foto's. Duidelijke communicatie via mail. Bestelling kon ik heel snel afhalen. Ook naar onze leerlingen toe een fijne service! Ze hebben er een vaste klant bij :)

Commande parfaite

Produit reçu impeccable et conforme à la description Livraison rapide

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering ... ik bestel zeker nog opnieuw!

Bijna OK!

Alles ok voor de bestelling Wel een kleine vertraging voor het leveren... Na zoveel bestellingen vraag ik me af hoe en wanneer er een korting of bonus gegeven wordt?

Groot assortiment, snelle levering

Mooie website met veel keus. Goede prijs. Snelle levering. Ga zeker vaker kijken en bestellen op jullie website.

Commande TB mais livraison très problématique

La société de livraison choisie PostNL ne respecte pas les délais de livraison. Et cela, à chaque fois... peut-être faudrait-il changer de mode de livraison car cela semble peu sérieux. Le matériel reçu est de qualité et correspond à la description reprise sur le site.

Prijs viel heel goed mee en het was heel snel geleverd! Een minpuntje was dat er enkele producten nietmeer op voorraad waren die ik ook wilde bestellen waardoor ik apart moet bestellen dus ook meer verzendkosten moet betalen

Super !

De levering is altijd heel snel, correct en steeds goed verpakt, zodat de spullen die je bestelde in een prima staat toekomen !

Vlotte service en mooi materiaal!

Mijn bestelling was snel ter plaatse en degelijk verpakt. De kwaliteit van mijn bestelling was top!

Bestellen ging heel vlot. Kreeg netjes meldingen van de status van verzending. Netjes verpakt.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.