Oké

Snel ontvangen van bestelling

Snel en tevreden

Snel en tevreden

TOP!!

zeer snelle levering, goed verpakt en mooie producten. Ruime keus op de site.

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering. En het materiaal was goed verpakt zodat het niet kon beschadigen.

Rapide, rien à dire.

Parfait.

Commande rapidement traitée produit de qualité.

Dommage que Chronopost ai mis 3 jours à me livrer une fois le coli arrivé dans ma ville

Correct en met zorg verpakt.

Positieve ervaring.

altijd correct

heel veel keuze en vlugge levering

Zeer goed!

Vlot online besteld en een dag later al ontvangen, top!

VLOTTE AFHANDELING VAN ONS ORDER

EERSTE BESTELLING . CORRECTE EN SNELLE AFHANDELING.

Correcte levering

zeer tevreden

zeer snel geleverd

Zeer uitgebreid aanbod, vlot bezorgd

Perfect!

Overzichtelijke website, voldoende keuze in het assortiment en prima verzorging en levering! Je ziet dat er heel veel moeite besteed wordt aan de verzending. Houden zo!

TOP

NIKS OP AAN TE MERKEN

Parfaite

Cela fait plusieurs commandes passées chez vous. Nous ne pouvons que vous recommander pour la qualité de vos produits et du service, rapide et impeccable. Merci

Commande de matériel pour art floral

Bloemschikmateriaal est très réactif et les produits expédiés sont de qualité. L'emballage est bien conditionné même pour des objets fragiles.

Leuk om het pakje te openen en aan dd slag te gaan

Als een kind die in een speelgoed winkel komt en speelgoed mag kiezen.

snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit verhouding

tip top in orde, uitstekende feedback

prima over heel de lijn

prima materiaal, vlugge levering,

Gemakkelijk besteld, goede prijs, snel geleverd en mooie materialen.

zeer tevreden

goede service en snelle levering

snel geleverd en tevreden met mijn aankopen

eerste maal online bloemschikmateriaal besteld , snel geleverd en heel tevreden met mijn aankopen

Het materiaal is goed verpakt en goed geleverd.

Koerierbedrijf Post NL is weinig klantvriendelijk. Ze plaatsen de bestelling aan de deur en rijden al weg zonder dat je de kans hebt om de deur te openen en het na te kijken of het juist geleverd is. Ze wachten ook niet om te zien of er wel degelijk iemand thuis is om het pakket binnen te nemen. Vandaar in totaal een 7 als score. Mijn ervaringen met BPost als koerier zijn veel positiever.

Steeds in orde.

Bestelling is steeds in orde, snel ook. Heel goed verpakt, mooi geordend.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.