top levering

heel vlugge levering,top.

Snelle behandeling en levering van de producten

Zeer tevreden, snelle en correcte afhandeling.

Snelle, correcte en in prima staat zoals beschreven .

Super goede ervaring ,alles is steeds in orde met de nodige zorh

Super snelle levering ,en alles wordt met de nodige zorg geleverd .

Supersnel verzonden heel goed ingepakt

Uitstekend en heel.klantvriendelijk

Zeer vlotte bediening

Zeer duidelijk overzicht van de te bestellen produkten.

commandes exacte et rapide.

Choix varié et facilité pour commander, parfois pour des articles , il y a un descriptif pas suffisamment détaillé .par ex : si la mousse Oasis est collée au support.

al hetgeen ik bestel is zorgvuldig verpakt, en verdient een pluim. Dank u

al hetgeen ik bestel is zorgvuldig verpakt, en verdient een pluim. Dank u

Positief

Zo als altijd een correcte uitvoering van de bestelde materialen. Echter, de verzendingskosten lopen hoog op

Snel goed verpakt

Super mooi mos en niet duur

Bestelling duurt voor Nederland dag langer wat logisch is naar wordt dan ook geleverd! Mooie producten voor juiste prijzen. Vooral het mos is mooi van lengte zonder onkruid. Ik leg het altijd even in het water en knijp het dan even uit. Ziet er super fris uit!

Zeer content met wat ik al besteld heb Zou wel super zijn om nog meer droogbloemen erop te hebben . Ik stuur al mensen door naar de site om te kopen.

Mooi aanbod, goede prijzen

Snel geleverd !

Mooi ingepakt en datgene wat ik er van verwacht had . Geen lange wachttijd . Na telefoneren ook vriendelijk bediening

heel goede service !!!

Ondanks de problemen die ik had met post nl, heb ik met jullie dienst een super goede ervaring, goede opvolging, goede tussenkomst en perfecte oplossing

Bestellingen worden stipt geleverd.

Ik vind bij bloemschikmateriaal een zeer grote en goede keuze aan middelen.

Vlotte bestelling en snelle levering

Materiaal is altijd van goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar.

Mooie grote sortering. Kwetsbare zee-egels waren goed verpakt maar toch nog 1 kapot, jammer maar niet te voorkomen. We hebben jullie in onze vriendenkring al aanbevolen.

Super goed

Snelle levering Zeer blij mee

Perfect.

Perfect ingepakt, zelfs breekbare stukken. Degelijke, professionele materialen.

zeer goed

Het product voldoet aan mijn verwachting, vlotte levering.

ik ben zeer tevreden over materiaal en service, top!

ik ben zeer tevreden, het was exact wat ik in gedachten had, en snelle levering, waarvoor dank, groetjes Ria

Snel, mooi materiaal zo kon ik vlug beginnen aan mijn kerststukken

Mooi materiaal aan de juiste prijs, snelle levering prima Klein min puntje nog al hoge verzendkosten .

Vlotte service

En voorraad op peil!

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.