Mooi op tijd, leuk kaartje!

Altijd dik in orde

Altijd in orde. levering op tijd creatieve groetjes esly's Workshops

Vriendelijk, goede service. Goed dat er vooraf vermeld wordt dat het druk is en alles een dag kan opschuiven. Post nl was ook overbezet, de extra kosten die voor vlugge levering aangerekend worden passen niet echt in deze formule.

Correct

Snelle en correcte levering

Leuke ontdekking

Voor het eerst besteld bij deze webwinkel; verrassend leuk en uitgebreid assortiment tegen een redelijke prijs. Men geeft deskundig advies als dat nodig is.

SUPER !!!

alles was in orde ! Het leveren en het materiaal... Ben super tevreden.

Heel goede service

TOP

Super en snelle levering

Netjes,snelle bezorging

Dik in orde

Heel goede prijs-kwaliteit. Snelle levering. Telkens heel blij met mijn aankoop.

Très bon

Commande qui correspond à. E qui était demandé articles de qualité arrive dans les temps

Ik heb al jaren hele goede ervaring met dit bedrijfje. Heb het bedrijf ook een keer zelf bezocht, vriendelijke mensen! De prijzen zijn ook prima, waardoor ik hier vanuit Nederland graag een bestelling plaats. Trudy Menting, Didam NL

Jullie zijn de snelste bezorgers van allen Spijtig dat jullie niet alles in jullie webshop hebben Vb isomotaarten van 4cm dik

super snelle bediening

Mooi en degelijk ingepakt. Goede service, blij dt ik het gedaan heb.

Super snel :-)

Was een snelle levering , Content met de spullen. Dus voor herhaling vatbaar :-)

super

dank je wel om het ruime aanbod ook dank om bij problemen met de levering contact te nemen met de klant

Mooi material!

Snel bezorgd!

Goede prijs en snelle levering

Met veel dingen goedkoper en een mooi assortiment en vooral heel belangrijk de snelle levering

Ruime keuze en vlotte levering

De gekochte materialen voldeden volledig aan mijn wensen.

Alles in goede orde ontvangen

De ringen snel en netjes ontvangen

zeer tevreden

snelle levering, ook tevreden over de producten zelf

alles ok.

Goede service, snelle levering

Mooie producten, goede service en een hele snelle levering!

Délai de livraison très court et articles de très bonne qualité. À recommander

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.