Snelle service, goed materiaal

De verzending bij een eerdere bestelling was vertraagd door een fout van het ophaalpunt maar nu ging het helemaal goed!

Heel correcte levering!!!

Heel snelle en correcte levering.

Snelle levering, prachtige spullen en zeer goed geprijsd!

Echt een aanrader, wij zullen hier zelf nog zeker vaker terugkomen.

Snelle correcte levering

De metalen ring op voet werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Perfecte snelle en duidelijke service

vergissing

op de leveringsbon staat een oasis naylor base ring van 25 cm maar de levering was een van 31 cm. De rest van de levering was ok

ALLES WAS DIK IN ORDE

alles was dik in orde

Geweldige super materiaal en uitstekende service

Geweldig goed materiaal en super service heel snel geleverd en heel goed verpakt !!!!

Mooie materialen, snel bezorgd

Goede service, mooie materialen, snel bezorgd

Parfait

Commande impeccable comme d'habitude. Il y eu seulement un jour de retard mais c'est à cause de NL post.

uitgebreid assortiment,snelle levering,alles zorgvuldig verpakt

zie hierboven

Prima meedenkend personeel die ook nog voor een goede en snelle levering zorgen

Gelukkig vonden we dit bedrijf toen we 120schijven nodig hadden. Meedenkend omdat men oplette waar t bezorgd moest worden en men zich afvroeg of er dan wel iemand aanwezig was om de bestelling aan te pakken. Heel netjes verpakt.

Een medewerker die niet door een andere bril kan kijken, bot dus.

Er worden altijd wel eens fouten gemaakt, maar om dan bot te reageren komt niet echt professioneel over. De persoon waar wij mee te maken hadden, stond niet echt open voor een passende oplossing.

Alles ging heel vlot en het bezorgen ook. De ring die ik had bestelt was heel goed verpakt ,super

Pakket zeer snel geleverd, alles netjes verpakt

Ik bestelde al meedere keren een pakket met lateriaal. Altijd snelle levering netjes verpakt kortom snelle en prima service !

Impeccable

Jusqu'à maintenant aucun problème. Colis livré rapidement et dans un excellent état. Tout ce que j'ai commandé est là et en bon état

Mooie materialen voor mijn hobby

Snelle levering met de mooie materialen die ik had besteld. Alles voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Zeker aan te bevelen voor de bloemschikkers.

Snelle levering en product was zoals verwacht

Première commande très satisfaite

Commande parfaite Rapide Manquait un article remboursement sur mon compte direct

Vlotte en goeie service

Tevreden van mijn bestellingen. Correct en vlotter service

Snelle en prima aflevering van de bestelde producten. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Snel verzonden goed verpakt

Snel verzonden goed verpakt

vlot en vlugge levering

pakjes zijn steeds in orde en op tijd geleverd

Steeds hetgeen ik had verwacht

Vlotte levering mooi materiaal correcte prijzen

Top!!

Artikelen en bezorging helemaal naar wens.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.