zeer tevreden

zeer tevreden prima service

Goed materiaal en snelle levertijd

Erg tevreden over het materiaal en de snelle levertijd

Envoi rapide et produits qualitatifs

Envoi rapide pour le Luxembourg. Les produits sont qualitatifs et bien emballés, mais surtout bcp plus grands que ce que j'imaginais. Une agréable surprise!

Een aanrader!

Website heel duidelijk, makkelijk te bestellen. Super snel geleverd. Keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden, dank!

Alles is vlot verlopen. Alles in orde!

achat de matériel floral

je suis plus que satisfaite de votre marchandise et de même pour la livraison, je commanderai encore chez vous sans problèmes

normal

globalement tout est très bien

Choix des produits, facilité de commande en ligne, rapidité de la livraison

Site découvert par hasard en surfant sur le net, vu le choix important de produits et les prix raisonnables, je n'ai pas hésité à commander. Produits livrés en 48h, bien emballés et arrivés sans dommage. A recommander !

Supersnelle verzending

Had besteld en de volgende dag al in huis

Vind het prettig om bij jullie te bestellen

Goede materialen...betaalbaar..en uitstekende service Mis er wel een paar dingen en dat zijn de bridy's Ze zijn er wel maar net niet de goede maat. En wat kleinere dingen zoals bloemisten tape

Materiaal, verpakking en verzending prima in orde. Een aanrader!

Groot assortiment, goed verpakt en snel geleverd. Bij een onduidelijkheid wordt er contact opgenomen, zoals het hoort, en niet zo maar een ander product gezonden. (dit overkwam mij meerdere malen bij een deco materialen bedrijf in Nederland). Een aanrader!

uitstekend

Zeer snelle levering. Was correct om mij op te bellen dat er een bepaald artikel niet in stock was maar dat er andere alternatieven waren top

Supervlotte verzending en mooi materiaal

Zeer leuke en sfeervolle lichtgevende vaasjes besteld. Staat supergoed in ons interieur. Zeer snelle verzending

Heel mooi materiaal om mee te werken

Top !

Bestellen gaat heel vlot, snel en veilig. ruime keuze van materiaalen, en heel snelle levering ! ook zijn de droogbloempjes die ik betselt heb heel mooi en met liefde ingepakt geweest. Niks van beschadeging !

goede service

snelle levering en artikelen zijn goed verpakt

Très large choix des produits

Mais l’emballage laisse à désirer.

Gewoon goed

Mijn ervaring is dat bestellen goed gaat en alles netjes verpakt.

Tevreden !

Ontvangen hetgeen ik besteld heb.

Heel goed en snel geleverd.

Prijs en kwaliteit zeer goed.

Eerlijke prijs, goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Eerlijke prijs, goede kwaliteit en zeer snelle levering.

overzichtelijke webshop

vlotte en riendelijke service

altijd op tijd en goed

Snelle service. Netjes geleverd.

Aanrader.

snel

De bestelling werd snel en keurig geleverd en was prima verpakt.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.