Ik kreeg wat ik verwachtte en snel geleverd.

super ga zo door

super weer iets nodig bestel ik het meteen

Alles was volgens wens

Mijn bestelling was zoals verwacht en de levering stipt, zoals vermeld in de mail.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen Netjes verpakt Snel levering

aangenaam verrast

Hartelijk dank voor de correcte en snelle levering. Zo kon ik de grafstukjes nog goed op tijd maken. Kom zeker ook eens een kijkje nemen in de winkel.

Goede, vlotte bezorging

Jammer maar kon niet meer terug naar winkelmand. Had voor 59,.. euro, juist geen 60. Wilde nog iets bij bestellen maar lukte niet meer. Verder tevreden

Super snel geleverd en mooie producten

Voordelig en goed en niet duur

Snelle zeer goede bezorging, netjes verpakt!!

Hele goede bezorging, alles netjes verpakt helemaal top!!

Mooi materiaal, duidelijke site en super snelle levering.

Het id prima.

Correcte service!

Als beginnende opleiding florist, heeft deze webwinkel mijn benodigdheden steeds op voorraad gehad. Dit is dus tot nu toe steeds het eerste adres waar ik mijn order plaats

Heb eerste maal bij jullie besteld en zeer tevreden.

Snelle levering en heel goed verpakt ! Veel keuze! Prijs / kwaliteit : Top !

Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Veel keuze, snelle levering . Soms keuzestress ;) ,een speelgoedwinkel voor de bloemschikkers

Super snelle levering

Overzichtelijke webshop, correcte levering met goede weergave van verzending opvolging, goed en duidelijk telefonisch contact. Doe zo verder

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en goede prijs/ kwaliteit

impeccable

rapide ,produis correspondant à la description.à conseiller sans problème

Helemaal top !

Zeer verzorgde zending, netjes, supersnelle levering

Heel tevreden van het materiaal en de snelle service, de website vind ik niet zo overzichtelijk

zie hierboven

Heel behulpzaam, snelle levering, goede kwaliteit!

Heel tevreden van mijn levering. Ik werd goed begeleid in de producten die ik nodig had en er werd snel geleverd. Ik zal er zeker nog bestellen!

Correct, goed materiaal

Ze nemen direct contact met je op. Correcte afhandeling,goede materialen

Vlotte levering

De ringen zijn klein uitgevallen we dachten dat ze dikker waren .

Heel tevreden !!!

Alles werd correct en op tijd geleverd. Heel tevreden over het bestelde materiaal, ook heel correct van prijs. Ik ben van plan mijn volgende aankopen steeds hier te plaatsen. PERFECT!!!

Correcte, snelle levering

Correct.

Snelle levering. Degelijke kwaliteit.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.