Alles correct verlopen

Vlotte correcte service.

Goede e snelle levering

Velleman kitje besteld en snel geleverd.

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en niet duur. Artikel was in back-order maar was er in korte kortetijd. Prima op de hoogte gehouden over verloop.

Goede service en duidelijke winkel

Duidelijke webwinkel, snel gevonden producten.

Leuke spullen.

Het was fijner geweest als ik een track en trace code had gekregen.

Achteraf niet direct op voorraad maar toch geleverd

Helaas bleek de voorraad niet te kloppen, maar toch netjes geleverd. Duurde iets langer.

Ik had wat problemen met het aansluiten en toen hebben ze een aansluitschema getekend waardoor de klus kon worden afgemaakt.

Geen enkel probleem met product en leveringing

Goed produkt en correcte levering

Bouwset van Velleman besteld Snel en compleet geleverd

Zo blijft elektronica leuk!

Groot assortiment dat veelal het goedkoopst is geprijsd.

Telefonische reactie gekregen nadat ik niet reageerde op een mailtje voor mij. Zi geen misverstand over de bestelling. prima

Wat jammer is een gigantische doos als verpakking. Had makkelijk als briefpost verzonden kunnen worden. Scheelt kosten. Ook die dure verzekering vóór een lampje zet ik mijn vraagteken bij.

Reactie van het bedrijf

Als we het in een envloppe doen komt hij kapot aan, we hebben daar ervaring mee Beetje jammer dat U ons niet aanbeveelt , terwijl we juist willen hebben dat de producten heel bij de klanten aan komen. Immers als hij kapot was aangekomen , was het ook niet goed geweest.

Producten zoals omschreven. Vlotte levering.

snelle levering goede kwaliteit

haardscherm, mooie kwaliteit

Dank U voor de beoordeling

Goede prijs en snel geleverd

Product gekocht voor een scherpe prijs en werd snel geleverd.

Zeer goede dienstverlening.

Uit mijn woonplaats in België leidde de zaak af dat penaarding wellicht handiger zou zijn dan randaarding (zoals eigenlijk vermeld stond in de bestelling) en men belde mij op om de bestelling bij te sturen. Dat is dienstverlening zoals het hoort!!!

verzending duurde wat lang

op 12 nov. wat besteld op 14 nov kreeg ik bevestiging verzonden en zou binnen 2 dagen geleverd worden, na heel veel wachten verscheen op 21 nov mijn pakketje eindelijk volgende keer houdt ik dus rekening met minimaal 1 week levertijd

Reactie van het bedrijf

2 tot 4 werkdagen hanteren we , misschien zat er net een niet werkdag tussen ?

Vriendelijke medewerker(s) en een ruim assortiment

Flinke order geplaatst met 14 soldeerbouten en 50 elektrobouw kits alles aanwezig en vlot geleverd. Het enige wat ik wat minder vind is betaling vooraf! Door deze betaling vooraf iets minder geschikt voor zakelijke doeleinden. Hierom toch niet de volle 5 sterren

Reactie van het bedrijf

Dank U voor de beoordeling klopt we zijn echter al een paar keer in de boot gegaan met betaling achteraf.

Goed product snelle verzending

Goed product en snelle verzending

zeer goede bediening

snelle en levering

Correct

In de eerste zending zat het verkeerde deeltje. Zonder probleem de dag daarop het juiste toe gekregen.

Dank U voor de beoordeling

Veel keus en snelle levering

niets ontvangen

geen parts ontvangen,dus slechte ervaring.

Reactie van het bedrijf

Het pakket is bij ons verstuurd , en ook geleverd , ik heb U de naam en handtekening gemaild

snel schakelen

prettig contact, snelle reactie op vragen

Dank U voor de waardering

Dank U voor de waardering