Pluspunten
Één artikel was niet direct leverbaar, was ook vermeld op de website. Maar ik was bereid te wachten op levering. Hierop werd wel telefonisch contact opgenomen en hebben een alternatief product aangeboden welke ik niet had gevonden op de site. Twee dagen later was alles binnen.
VerbeterpuntenBeter zoekmachine op de site. De zoekresultaten zijn niet optimaal. Als je de naam van het artikel zoekt zoals je deze hebt ontvangen via de mail kan je het artikel niet vinden.
Pluspunten
was reeds uit produktie van Velleman maar enkel hier was er nog 1 in stock;
Pluspunten
Een ondeugdelijk product gekocht en na email wisseling is een nieuw product dat goed functioneert opgestuurd. Dit is nog eens nazorg en garantie!
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering Heel goed dat je reageerde op mijn waardering. die was veel te laag. veel succes met jullie bedrijf.
Verbeterpuntenga zo door
De CNT1 handteller die u heeft besteld is helaas nét te groot voor door de brievenbus. Hierdoor moet hij helaas als pakket worden verzonden.
Pluspunten
VerbeterpuntenSpullen controleren en beter verpakken! ik had 10 lampen besteld en toen ik ze ging testen waren er al 2 kapot.
Wij hebben u zojuist 2 nieuwe lampen toegezonden. Wanneer u transportschade de volgende keer direct aan ons meld kunnen wij dit uiteraard direct netjes met u oplossen!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Eindelijk de juiste tang ( Ik had de tang vanaf mijn 17de en na een verveldend voorval verdwenen) , voor een prima prijs
Pluspunten
Deze meer kleurenleds (rood/geel) heb ik gemonteerd in modeltrein locs, ziet er goed uit. Dik te vreden!
VerbeterpuntenDe buitenste aansluitingen goed isoleren om sluiting tegen massa te voorkomen.
Pluspunten
snel geleverd, complimenten
Verbeterpuntengekleurde gloeilampen besteld, zaten netjes in doos, echter 2 deden het niet, des al niet te min tevreden ovder de snelheid en goedkoper dan in de winkel
Pluspunten
snelle service!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede Communicatie.
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, super snelle service. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en nederlandse beschrijving.
Verbeterpuntenkrimhoes en lasklemmen nog extra gekocht om gemakkellijker te werken.
Pluspunten
keurig afgewerkt
Verbeterpuntenkan niet beter
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat de verzendkosten 7 keer hoger is dan mijn bestelling.
Loeffstraat 36
5142 ES Waalwijk