Bedankt voor het delen van je review! De slijtageplekken langs de boorden van de Âme Antwerp Feliciti trui zijn bewust zo aangebracht en gelukkig geen fout in het product. Voor een visuele referentie en meer details hierover, verwijzen we graag naar de product foto's en de productinformatie op onze website. We hopen dat deze informatie verduidelijking biedt. Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Originele beoordeling
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.