uitstekend

super snel

Snelle verzending en netjes verpakt

2 items gekocht waarvan 1 retour gestuurd. Alles wordt snel geregeld.

Voor mij de beste site !

Mijn eerste keuze is altijd PB , mooie kleding en kwaliteit en perfecte service !

Prachtig materiaal, heel blij mee. En zeer zorgvuldig verpakt. Op jullie service kun je rekenen en vertrouwen:))

Derham Rina geplooid denim jack, perfecte maat, mooi jasje

Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

perfect

Altijd keurig verpakt en een persoonlijk briefje erbij. Wordt zeer gewaardeerd.

Alles in orde

Goede website, leuke merken, snelle en goede service. Snelle verzending!

Mooie “legging”

Snel geleverd en gister gelijk aangehad kleed goed af en billetjes zagen er goed uit :-), ik heb ook de rok van spanx en die houd zich goed dus hopenlijk de legging ook.

Heel prettig!

Vlug in huis, mooie kleding,goede service.

Geweldige service

Fijne persoonlijke levering van het product. Altijd een met de hand geschreven kaartje erbij. Top!

Handige site als je geen kleding winkels met jouw maat of merk in de buurt hebt

Goede klantenservice

Goeie website, snelle levering, netjes verpakt, en gemakkelijk om kleding te retourneren.

IK ben bij met PB!

mooie collectie, goed verpakt, snel geleverd, en voor zover dat mogelijk is 'persoonlijke aandacht'.

Perfecte service

Snelle afhandeling, keurige verpakking, goede communicatie

Uitstekende snelle service

Bestellen, leveren en retourneren gaat suppersnel en eenvoudig. Per stap wordt per mail bevestigd.

Mijn favoriete webshop

Buiten een hele mooie collectie ben ik heel blij met de vele foto's die bij elk kledingstuk op de website staan. De kleding wordt altijd snel verzonden en is keurig verpakt in handige dozen die je heel makkelijk weer kan gebruiken bij eventuele retouren (dat is bij andere webshops wel eens anders!). Retouren worden snel verwerkt.

Prima !

Snelle levering , keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij ……

Snel en betrouwbaar

Altijd snelle levering en fantastisch aanbod. Ook de klantenservice reageert zeer snel en accuraat.

Snel en netjes verzorgd ingepakt

Vriendelijk en correct

Betrouwbaar, snel en mooie kwaliteitsproducten

Ik bestel regelmatig bij PB. Leveren altijd snel en zijn betrouwbaar. Mooie collectie met mooie merken!

Mooie producten, perfecte levering

Als er iets mee is, is de ‘afstand’ (webwinkel) wel een issue.

Bestel geregeld bij PB en ben een echte fan. Kleding voldoet aan de verwachtingen en de stoffen zitten heerlijk.

Superwebshop, prachtige merken, snelle levering, goede dienstverlening

Superwebshop, prachtige merken, snelle levering, goede dienstverlening