Mooie kwaliteit kleding

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle verzending. Goed verpakt. Makkelijke retour service. Snelle retour verwerking en terugbetaling.

No idea as haven't received it

Lovely clothes, but terrible courier service to UK. Still waiting after three days of mixed messages and waiting in. I think maybe use a better courier as it doesn't reflect well on your company.

• Would you recommend us? No

En altijd een persoonlijk briefje erbij

Great!

Great styling, great information (measurements! styling tips!) and great service!

Betrouwbaar en snel

PB is goed in informeren over de fit en andere details van de kleding die zij verkopen. Ik heb nog nooit een miskoop ervaren. Ook is de levering snel en altijd netjes verpakt. Top!

Betrouwbaar.

Altijd (!) doen ze wat ze zeggen en beloven. Kwalitatief erg goede producten. Jammer genoeg worden ze wel steeds duurder. Het opgestuurde artikel is altijd te volgen .. ook bij retourneringen en krijg altijd snel mijn geld terug. Ik heb nog nooit een probleem gehad. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Mooie kleding, snel bezorgd

Ik koop al jaren bij Perfectly Basics, gewoon omdat ze topkwaliteit kleding verkopen. Overzichtelijke website, leuke aanbiedingen en het wordt altijd snel geleverd. Ook de afhandeling van retourzending gaat vlot. Kortom topwinkel!

Bijna mijn hele garderobe komt van Perfectly Basics

Na 30 jaar tropen kwam ik terug in Nederland. Wat droeg men zoal? Geen idee…. De ideeën kwamen via PB. Inmiddels hangt mijn kast vol. Mooie kleding, prima kwaliteit en altijd zorgvuldig verpakt. Ik ben een echte online shopper: heb een hekel aan dat gedoe in paskamers, met - als je pech hebt - afschuwelijke verlichting, rotmuziek en wat al niet meer. Gespecialiseerde winkels voeren een beperkt aantal merken, bij PB vind je alles. Ik ben bepaald geen fashionista, maar begin nu toch een beetje merkbewust te worden.

Verzorgd, op tijd, goede informatie, perfect

Alles is goed, van bestelling tot aan huis en retour.

De goede merken, royale keus, mail alert als iets weer op voorraad komt.

Goede site snelle bezorging

Duidelijke site snelle bezorging

Uitstekende service!

Snelle verzending. Vriendelijke hulp bij retour. Mooie producten.

Pakket keurig geleverd en goede kwaliteit

Pakket keurig geleverd en goede kwaliteit

Altijd goede ervaringen gehad

Prettig en snel.

Top!!

PB levert consistente performance op hoog niveau

Omvangrijke collectie die regelmatig van nieuwe merken wordt gezien. Alle producten zijn uitgebreid en waarheidsgetrouw gefotografeerd. Mooie en duidelijke website. Snelle levering en retourafhandeling. Producten zijn goed verpakt. Nieuws via mails is informatief met leuke thema’s en tips.

Mijn favoriete website!

Mooi vest en makkelijk te combineren. Fijne website met veel inspiratie outfits en super snel bezorgd!

Altijd perfecte service.

Niets op aan te merken.

prima service!

snel ook de retouren altijd correct en het persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af

Prima, alles is goed geregeld.

Vanaf het moment dat je bestelt tot het moment van bezorging of terugzending. Alles gaat lekker vlot en gemakkelijk.

Fijne shop, ruime keuze & snel geleverd.

Goede service en mooie kleding!

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle en correcte service. Op de site staan de maten en afmetingen van items zodat je goed kunt bepalen welke maat je nodig hebt.

Keurig en betrouwbaar!

Alle ervaringen opgedaan bij bestellingen en leveringen zijn uitermate correct en daarbij ook nog eens attent en vriendelijk! Chapeau!

Aantal jaren geleden per toeval heb ik PB leren kennen, zo blij en bestel ik regelmatig bij hun. Ze verkopen kwaliteit en unique lijnen ( van kleding, schoenen, accessoires, make-up en verzorgingsproducten) echt top allemaal. En super aardige mensen die daar werken en altijd jou willen helpen. Dankjewel PB.

Heel netjes verpakt en mooie merken

Alles ziet er echt keurig netjes uit. Mooie merken. Volgende keer weer bij jullie bestellen.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE