Steeds perfect in orde! Vriendelijke en zeer snelle service!

Gewoon zeer fijn om bij Perfectly Basics een aankoop te doen. Doe zo verder en veel succes . Liefs en groet

Prachtige kleding, zeer goede service

Heel blij met PB

Al jaren krijg ik de mails van PB, maar door omstandigheden al tijden niets besteld. Afgelopen week op m’n donder gekregen van mijn man: “bestel nu eens iets voor jezelf…” Zo gezegd zo gedaan; binnen no-time mijn bestelling ontvangen met een klein handgeschreven briefje.. en helemaal blij met mijn nieuwe kleding

Heel fijn bedrijf

Goede levering, mooie kleding

Snelle levering, goede producten en netjes verpakt.

Alles op en top geregeld netjes op tijd verzonden. Goede documentatie en label voor retour in de enveloppe en een persoonlijk bericht.

Mooie kleding, snelle service!

Mooie kleding en goede snelle service!

Snelle en goeie service

Geld snel terug na retour

bestelling was precies zoals aangegeven op de site

Prima ervaring, juiste kleur en maat, snel geleverd.

Snel en zorgvuldig verpakt

Tevreden

Super snelle levering!

Mooie kleding, goed ingepakt en ik had 1 item teruggestuurd en het geld werd heel snel teruggestort! Top!

Vlotte en betrouwbare webshop

Leuke kleding, goede omschrijving, veel afbeeldingen per item en retourneren gaat makkelijk.

Mooi afgewerkte schoenen

Castaner ken ik al, dit is mijn 2e kleur van dit type espadrilles. Afwerking is mooi en schoenen zijn comfortabel én vrouwelijk in de zomer. Blij mee.

Fast and nice

Fast delivery, nice products and easy handling.

Snelle levering, mooie kleding

De ene dag een bestelling plaatsen volgende dag geleverd! Goed verpakt en vooral mooie kleding!

Snelle verzending goede service

Producten zijn heel mooi en goed

Prima.

Snel geleverd. Goed verpakt. Mooi t'shirt.

De kleding is mooi en van goede kwaliteit.

Mijn ervaring is dat de producten snel en goed geleverd worden en dat het eenvoudig is om te retourneren.

Erg goed

Erg mooie collectie. Mooie materialen en stoffen en bovenal een goede service.

gewoon goed

Gewoon goed. Snelle levering. Precies zoals op foto

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Snelle levering, mooie kwaliteit. Echter 2 vd 3 artikelen terug moeten sturen omdat 1 broek te groot was en 1 trui te doorzichtig. Verder ben ik erg tevreden want PB heeft prachtige merken.

Snelle en correcte bezorging

Mooie qualiteit en correcte afhandeling

Hele goede webshop en goede service.

Mooie, diverse en grote collectie. Fijne webshop, met veel selectiemogelijkheden. Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke kaart erbij. Goede afhandeling bij retouren.

Zeer goed functionerende website!

Bestellingen komen snel. Retourzenden gaat prima. Terugbetaling uitstekend. Telefonische klantenservice correct. Dus op alle fronten prima prestaties.

Goede, snelle service

Kreeg de bestelling binnen 24 uur. Dus heel snel. Goed verpakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE