Alle favoriete merken bij elkaar, zeer gebruiksvriendelijk

Het is altijd een feestje om te shoppen bij Perfectly Basics. Mooie spullen die je zonder te passen toch durft te bestellen omdat alles snel wordt geleverd, goed wordt verpakt en de retourprocedure goed is geregeld. De direct mail is niet storend. Sterker nog, ik vind het fijn als ik op de hoogte wordt gehouden van het moment dat mijn favoriete merk leuke nieuwe items heeft. Ik ben al jaren fan van deze site.

Suptevreden

Snel en betrouwbaar.

X

X

Fantastisch bedrijf wat 100% vertrouwen uitstraalt en geeft!!!!

Ik vind de website heel goed, de kleding komt, met zorg ingepakt, thuis en de retourservice en retourbetaling gaat altijd goed!!! Het persoonlijke briefje zorgt voor persoonlijk contact!!!

Perfecte service

Altijd een perfecte service en zeer snelle levering. Mooie kwaliteitsmerken en ruim assortiment. Door de vele afbeeldingen een goede keuze te maken.

Mooie collectie

Altijd prachtig verzorgd en mooi verpakt. Leuke collectie. Makkelijk te bestellen, snelle bezorging

perfectte afhandeling met persoonlijke touch.

elke bestelling snel en zonder problemen in huis.

Uitstekend.

Snel. Verzorgd ingepakt.Ook bij eventueel retour het bedrag weer snel op de rekening. En heel belangrijk een zeer uitgebreide collectie.

Perfect service

Beautiful and high quality clothing

Mooie merken, perfecte website, feestje bij het uitpakken.

PB verkoopt mooie kledingmerken, etaleert deze op de website op zoveel manieren dat je bijna zeker weet of het je wel of niet zal staan (tenzij de pasvorm achteraf gewoon echt niet bij je figuur past). Bestelproces gaat snel, levering altijd de volgende dag én altijd een persoonlijke boodschap van één van de medewerkers bij het bestelde kledingstuk. Retourneren (als dat al nodig is) is heel simpel en geld wordt snel weer terug overgemaakt. Kortom perfect!

Super fijne snelle service

Fijn personeel altijd fijn contact. Prachtig ingepakt. En heel makkelijk retour te sturen. Is echt mijn winkel.

Uitstekende website, prima service

Uitstekende service, mooie merken, kortom prima zaak om te webwinkelen

En mooie collectie

Mijn favoriete Nederlandse website. Goede service, snel, betrouwbaar, mooie mode.

Perfectly Basics denkt met je mee. Er is altijd direct een antwoord op je vraag. Heerlijk om bij PB iets te bestellen. Past het toch niet goed bij jou, geen probleem, snelle afwerking van eenvoudige retourzending. Goede website!!!

Erg goede collectie, echt van deze tijd. Duidelijke voorbeelden hoe je sets kunt samenstellen. Voor elk type vrouw.

prima service en kleding is van goede kwaliteit

Erg goed

Snelle levering en goede service

Snelle en fijne service

Mooie merken en artikelen

Verzorgd

Snelle levering , goed verzorgd en mooie spullen!

heel erg goed!

geweldige kleding en altijd snelle levering en retour!

Great service

Excellent service, very helpful. Products are always good quality basics!

Snelle levering. Altijd alles tiptop in orde!

Wat ik heel plezierig vind is dat bij elk kledingstuk een perfecte maattabel staat.

Efficient

Excellent!

Great customer service

Snelle levering met een attente persoonlijke boodschap

Fijn als je iets besteld dat het al zo snel wordt geleverd. Bij het pakketje zit ook steeds een handgeschreven persoonlijke boodschap, dit is wat mij betreft een meerwaarde van PB. Het geeft je als onzichtbare klant tóch een gevoel van persoonlijke aandacht.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE