Op elk onderdeel van het kopen bij P.B geef ik het oordeel prima

Uitstekende service en heel mooie kleding.

Duidelijke website, goede foto’s, gemakkelijk om de juiste maat van een kledingstuk te vinden, door het opmeten van de items. Mooie kleding van hoge kwaliteit. Heel snelle verzending, persoonlijke boodschap en mooi verpakt, in geval van terugzenden is de procedure eenvoudig en heb je snel je aankoopbedrag retour. Ik ben heel blij met PB.

Zeer service gericht

Heel goede website. Altijd op tijd leveren. Betrouwbaar. Makkelijk met retourneren.

Goede, en snelle service

Prima kwaliteit van kleding

mooie collectie

goede collectie, prettige manier om te selecteren. Nette en snelle manier van verzenden.

Fijne en duidelijke website

Ik vind dat PB een geweldige website heeft met duidelijke maatgeving waardoor je zelden de verkeerde of slechtzittende artikelen ontvangt. Ook nu ik in Spanje woon, is de bezorging altijd vlot en correct. En natuurlijk ontbreekt het vriendelijke kaartje nooit.

Goede service!!!

Alles tip top in orde

Mooie, kwalitatieve producten, aantrekkelijk gepresenteerd, snel en feilloos bestel- en leverproces

Goede service, mooi verpakt, mooie artikelen, persoonlijk woordje op bon

Super service!

Dure tas gekocht, maar was de verkeerde... Mailtje gestuurd om mijn retour aan te melden, juiste tas besteld en twee dagen later binnen gekregen. Prima communicatie en service.

Prettige online winkel

Valt ruim,

Ik had een vraag en die is perfectly afgehandeld.

Supervriendelijk

Vlotte behandeling van mijn bestelling met een leuk handgeschreven bericht bij de bestelling

Snel en betrouwbaar

Ik bestel hier al jaren. Snelle, goede service en een mooie collectie. Topsite!

Geweldige selectie van hoge kwaliteit, draagbare kleding en een perfecte online winkel. Foto's die je de details van de kleding laten zien en nuttige beschrijvingen, afmetingen en informatie. Super-eenvoudig om te bestellen en te betalen - ook vanaf mijn mobiele. Snelle levering en gemakkelijk terug te sturen indien nodig. Ik vertrouw op PB om kleding te kopen die jaren meegaat en er nog steeds modieus uitziet.

Van A tot Z perfecte afhandeling,

Mijn ervaring tot nu toe: naast mijn favoriete,fysieke winkel is PB mijn favoriete online shop. Ook altijd een kaartje erbij, zodat het toch een persoonlijke touch krijgt.

Prima , snel met levering en terugbetalen bij retourneringen

Zie boven

Mooie merken, fraai en uitgebreid in beeld gebracht door meestal zelfde model. Daarmee vergeleken zeer betrouwbaar jouw maat in te schatten en te bestellen. Snelle levering. Snelle retour. Behulpzame klantenservice.

Hoi allereerst de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar ik vind heel veel prachtig en goede kwaliteit en ben zeer tevreden de service is goed de verpakking altijd mooi keurig nou alles

Fantastische webshop met enorme service

Prachtige kleding, enorm verzorgd verstuurd en mocht het onverhoopt toch niet naar wens zijn een prima retourbeleid.

Mooie site

Snelle levering. Mooie site

Leuke site, heel tevreden over de afhandeling

Het artikel was snel naar de bezorgdienst gestuurd, zodat ik het ondanks de drukke kerstperiode snel in huis had.

Geweldige service, kwalitatief hoogstaand

Goede communicatie via email, bestellingen op tijd bezorgd, presentatie en verpakking erg goed verzorgd, de kwaliteit spat eraf. Ook retourneren verloopt altijd goed.

Artikel is helemaal naar verwachting en supersnelle levering.

Mooie producten, de andere dag geleverd en super service!

Ik koop graag bij PB, want ze leveren altijd meteen de volgende dag. Contact over iets gaat makkelijk en snel. En super goede service!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE