Perfect Mooi assortiment. Snelle verzending, netjes verpakt . Koop hier graag en met vertrouwen

Al jaren de beste webshop voor de mooiste en stijlvolste items.

PB heeft de mooiste en stijlvolste items. Labels die mooi en duurzaam zijn en van het huidige mode beeld. Altijd met zorg verpakt, snelle verzending en goed retour beleid. Voor mij al jaren de nummer 1 in de beste en mooiste items.

Echt super

Altijd snel en betrouwbaar. Fijne winkel.

snel en altijd vriendelijk

Leuke merken

opvallend goede service

Prettig bedrijf waar ik graag aankopen doe. Het ontvangst van de aangeleverde bestelling is keurig verzorgd met een persoonlijke tintje heel leuk!! Een aanrader voor iedere mode bewuste vrouw.

Super mooi

Kwalliteit, eenvoud, stijlvol.

Super webshop mooie collectie

Mijn ervaring met PB is super ! Snelle levering, mooie collectie, super tevreden ! Een tip mss, evt een soort spaar systeem opbouwen zoals sommige andere webshops

Perfecte levering

En het past en staat leuk dus altijd goed

Super Service goede kwaliteit

Pakketjes altijd op tijd en snel Geen problemen of gedoe Gazodoor!!

Ik het niet anders omschrijven als super, bij de bestelling altijd een lieve kaart

Alles perfect!

Snelle levering mooi verpakt product conform beschrijving op de site!

Snelle levering Goede service

Zie boven

Goede kwaliteit

Mooi assortiment

Snel en persoonlijk

Fijne webshop met mooie kleding. Snelle levering met ook nog een persoonlijk kaartje. Top!

Topbedrijf!

Mooie kwaliteitskleding en een enorm uitgebreide keuze. Altijd snelle verzending en goed verpakt, met een attent briefje erbij. Alle kleding wordt opgemeten en deze maten kunnen je zien in de maattabel zodat je je vantevoren al een goed beeld kunt vormen welke maat je moet bestellen. Daarnaast worden er verschillende looks met een kledingstuk gepresenteerd, dat vind ik zelf ontzettend handig. Je krijgt daardoor inspiratie en je ziet goed hoe het kledingstuk eruit ziet en hoe je het kan combineren. Verder zijn er sowieso heel veel productfoto's waardoor een kledingstuk van alle kanten belicht wordt. Ook wordt er een uitgebreide omschrijving gegeven van het kledingstuk inclusief de samenstelling van de stof. Op al deze punten is PB ongeëvenaard en daarom kies ik er ook vaak voor hier mijn kleding te kopen.

Snelle levering en retouren worden netjes en snel afgehandeld

uitstekend!

Uitstekend bedrijf, vlotte verzending, kleding zeer netjes verpakt en verzending altijd begeleid met een aardig briefje. Kortom: Top!

Altijd professioneel

Hele mooie items, Snelle service, zeer orifessioneel

Kwaliteit en snelheid

Kwaliteitsvolle kledij, goede uitleg en duidelijke foto’s. Perfect om online te bestellen. Snelle levering met gepersonaliseerde verzending. Gemakkelijke retour. Reden waarom ik geen 5 sterren geef is dat kleren soms te groot zijn, zelfs kleinste maat. Ik ben niet zo groot en smal en hierdoor steeds op zoek naar kleinste maten.

Mooie collectie en super goede service

Mooie kleding. Hele gebruiksvriendelijke site met goede content. Gemakkelijk te bestellen, af te rekenen en retourneren. Geld altijd snel weer terug op rekening. Favoriete webshop.

Prima zeer tevreden.

Snelle levering, netjes verpakt, item voldoet aan de beschrijving ook maattabel klopt.

Zeer goede service

Je ontvangt je bestellingen keurig ingepakt! Ben super blij met mijn vesten van Sibin/Linnebjerg, zeer goede kwaliteit!

Geldterug krijgen duurt erg lang

Geldterug krijgen duurt erg lang! Langer dan op ander webshops.

Goed product en vlotte levering

Ik heb er eigenlijk niets aan toe te voegen.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE