Mooie kleding en snelle levering

kwalitatieve moderne kleding, snel en overzichtelijke webshop

Excellent client service. I had to sadly return shoes because they don`t have 0.5 sizes.

Snel, zorgvuldig verpakt. En een mooi artikel, beter gaat het niet worden. Klasse

Ruime keus, super geregeld

Ruime keus, voor ieder wat wils. Mooie opties om eindeloos te combineren.

Ik ben fan!

Mooie producten, snelle levering, fijne retourservice en als inkopper dat schattige persoonlijke briefje erbij! Dikke 10! (Vind het jammer dat ze geen inloop winkel hebben maar goed dat is het concept ook niet, ze zijn fantastisch in wat ze doen!)

Perfekt!

Vera fast delivery!

Uitpakken met een glimlach

Op tijd geleverd, prachtige tas, leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje.

Goede site, goede bezorging, mooie merken

Mooie overzichtelijke site met mooie merken. Bezorging altijd volgens afspraak en op tijd.

Snel, goed, perfect dus!

Snel bezorgd en zeer correcte verzending

Zie boven

Wederom fijne collectie en snelle verzending

Een van de fijnste webshops met mooi en gevarieerd assortiment. Service en kwaliteit zijn hoog en maakt het shoppen zeer aangenaam.

Prachtige kleding Snelle levering

Beste webshop ooit

Wanneer je iets besteld heb je het bijna altijd de volgende dag in huis. Ook als je wilt retourneren is geen probleem.

De naam zegt het al

Fijne winkel!

Online chat klantenservice is ideaal: ze reageren snel en duidelijk. Snelle levering. Bestelling is verzorgd ingepakt. De broek en top die ik heb besteld vind ik persoonlijk eerder neigen naar paars ipv bordeaux rood, maar ik ben er super blij mee! Staat er mooi en zit lekker. Binnenkort ga ik weer wat bestellen!

Mooie collectie, goeie website

Mooie selectie van merken, duidelijke en inspirerende foto’s, helder en intuitief bestel proces, goede return service. Al vele jaren mijn favoriet.

Goede betrouwbare site

Mooie kleding en snelle verzending.

super website , uitstekende service

prachtige kwaliteit

Uitstekende service

Vandaag besteld, morgen in huis! Dat klopt helemaal. Site van P.B. werkt prettig.

Heel goed, snel en georganiseerd

Prettige ervaring. Voelt goed.

Fijne site, spullen mooi verpakt en snel geleverd

Dit is de eerste keer dat ik bij Perfectly basics besteld heb. Het is mijn zeer goed bevallen. Een feestje om de doos open te doen. Spullen zijn mooi verpakt. Met een persoonlijke boodschap. Ik ga er zeker weer bestellen

Perfecte levering, vriendelijke klantenservice.

Mooie site, perfecte levering. Contact gehad met de klantenservice de medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en verpakking

Goede ervaring en altijd aardig het persoonlijke kaartje.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE