Uitstekend.

Gratis verzending en retour vind ik ook belangrijk. Als ik dan moet kiezen tussen verschillende zaken kies ik voor PB

Vlotte levering. Bij terugsturen vanwege maat of kleur ook perfecte afhandeling.

Mooi aanbod

Mooie items die heel snel en netjes verstuurd worden.

zeer snelle verzending

Heel groot assortiment. Snelle verzending en mooi verpakt met handgeschreven kaartje.

Super goede kwaliteit!

Altijd een ruim en gevarieerd aanbod: qua stijl en prijzen. De kwaliteit van de kleding is super goed. Maatvoering is over het algemeen ook kloppend. Snelle levering en goede retour afhandeling.

Snel en betrouwbaar

Bestellingen worden snel uitgevoerd en retouren even snel verwerkt. Fijn bedrijf!

Superleuk verpakt en zeer snelle levering

Super snelle levering en netjes verpakt. Is leuk om te ontvangen op deze manier. Ik zal zeker weer bestellen, is een plezier om te ontvangen

Doet wat het belooft! Prima

Als er staat in de mail "Nieuw" dan is het ook nieuw en geen pagina's vol andere oudere artikelen. Ontvangst na bestelling meestal de volgende dag. Retourzending en terugbetaling zeer keurig. Een bedrijf om trots op te zijn!

Leuke, kwalitatieve items. Goede service

Leuke, kwalitatieve items. Goede, snelle en correcte service

Alleen maar positief !

Al jaren ben ik klant , nog nooit teleurgesteld. Zeer overzichtelijke site ,een een mooie collectie van goede kwaliteit . Eventueel retour zenden , geen probleem , het aankoop bedrag staat ook weer snel terug geboekt . Kortom alles heel correct ! Een zeer betrouwbaar bedrijf , en zou het bij een ieder aan bevelen . Voor mij een 10 !

Goede kwaliteit, snelle levering en topservice

Prima site snelle levering

Prima site mooie spullen snelle levering

Nooit teleurgesteld

Soepele afhandeling van bestelling, levering en eventuele retours.

Fantastische collectie!

Mooie collectie! Goede kwaliteit en in verschillende prijsklasse!

Heel goed!

x

uitstekend

Ik geef een tien omdat ik niet zou weten wat er beter kan.

Te kleine maten voor de volwassen nederlandse vrouw

Op de site zie ik modellen met een te mager lijf, Het is voor mij niet te beoordelen of iets goed past; geen referentie met de magere modellen.

Duidelijke site met prachtige merken en super verzorgd pakket bij aankoop!

Mijn ervaring is top! Mooie merken en snelle goed verzorgde levering

Alles Bestens

Schnelle Lieferung, tolle Präsentation auf allen Newslettern und der Website

in alle opzichten prima

heel positief, goede verpakking en snel bezorgd

Altijd goed

Super mooie webshop met top merken! Echt een aanrader

Goede site met mooie merken!

Alle artikelen worden duidelijk omschreven en bestellen gaat simpel! Retourneren is ook geen enkel probleem. Het betaalde bedrag wordt redelijk snel terug betaald.

Geweldige service, netjes retouren geregeld

Heel tevreden met mijn nieuwe jasje bij PB, had meerdere maten besteld, blijft toch lastig inschatten vanaf de webshop. De juiste maat gevonden tijdens thuis passen en de rest terug kunnen sturen. Keurig verzorgd en snel, de gehele ervaring is zeer positief. Ik bestel hier zeker weer!

Kwaliteit!

Breed assortiment kwaliteitsmerken, liefdevol verpakt,snel verzonden en ook bij retouren snelle afwikkeling. Ik ben fan.

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE