Alles uitstekend!

Snelle verzending en geld retour, dezelfde dag! bij te grote jas!

Mooi assortiment snelle service

Altijd weer een cadeautje als je een pakketje van PB binnenkrijgt; lief kaartje erbij en mooi ingepakt. Helaas werd het pakketje op een oud adres van mij bezorgd terwijl dat niet meer in mijn account stond. Toen ik daarover mailde met de klantenservice kreeg ik een zakelijk mailtje zonder excuses terug. Daar is nog wat winst te halen, PB.

Helemaal prima

Goede prijs kwaliteit Leuke extra service styling adviezen bijvoorbeeld

Top !!

Mooie collectie, fijne site, snelle levering en erg goede afhandeling van retouren.

Zowel levering als retour netjes en correct!

Bestelling snel geleverd. Ook retourzending duidelijk en snel, ook terugstorten van de betaling!

Fijne online ervaring en super service!

Een fijne site met veel producten die goed te filteren zijn, gesorteerd op kleur, wat ik heel handig vindt. Op de overzichtspagina zijn al meerdere plaatjes zichtbaar wat ook fijn is. Een snelle detailweergave waar je de producten gelijk in je winkelmandje kan doen, ideaal! De levering is snel, de producten zijn mooi ingepakt en van goede kwaliteit. Echt een superfijne online winkel!

Uitstekend service.

Uitstekende service. Mooi assortiment aan kleding.

Perfect, als altijd!!

Op tijd geleverd, de maten kloppen, netjes verpakt…. Altijd TOP!

prima service snel en goede afhandeling

prima service snel en goede afhandeling

Prima webshop

Goede ervaring, mooi assortiment en op tijd geleverd. Professioneel.

Een openbaring, deze site!

Kleding kun je overal bestellen, maar zoek je echt mooie items die snel en verzorgd naar je verstuurd worden? Kies dan voor Perfectly Basics. Voor veel meer dan perfecte basiskleding.

Goede service.

Altijd persoonlijk berichtje bij de levering.

Mooie kleding, snelle verzending

PB biedt een ruime keuze aan fijne, draagbare kleding. De verzending is snel. Ook héél prettig dat zich in de doos al een geprint etiket bevindt voor een eventuele (gratis) retourzending. Scheelt een hoop gedoe.

Goede kwaliteit Snelle levering Website duidelijk Wel jammer dat ik niet meer op de mailinglist van nieuwe mode sta.

Pb: zó moet het!

Geweldige collectie, topkwaliteit, snel geleverd en easy retours. Hier kunnen andere webshops wat van leren. Top!

goede site, snelle levering, betrouwbare verkoper

Kleding is van een hele goede kwaliteit. Ik zou nog duidelijker aangeven of een kledingstuk klein/groot valt of het meer voor een lange/kleine vrouw is geschikt.

Jullie naam zegt het al: perfect!

Mooie merken, prima website, snelle verzending en hele prettige service.

Heel goed.

Zeer correcte afhandeling van de bestellingen.

Hele mooie collectie, favoriete website!

Prima webwinkel met goede service!

Mooie geleverde bestelling met persoonlijke tekst, top.

Ccc

Vccc

Zeer tevreden!

Erg blij met de aankoop bij PB Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk berichtje erbij en makkelijk te retourneren.

Altijd goed ingepakt en super snel bezorgd. Top!

Mooie kleding, snelle levering en zorgvuldig verpakt!

Pakket is nog niet bezorgd dus ik kan geen oordeel geven

In het verleden prima maar nu mag ik een enquête invullen voordat ik mn pakket heb. Dat is niet handig

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE