Zeer betrouwbaar! Super service!

Zeer betrouwbaar, goede service, prachtige kleding!

Heel blij met mn prachtige Lasalle trui

Fijne website. Prachtige mode en perfecte service

Kwaliteit

Het pakket van de bestelling ziet er top, je geeft jezelf een mooi cadeau. Super zorgvuldig verpakt.

Zeer klantvriendelijk vanaf het overzichtelijk winkelen op de website, de manier waarop het verpakt is, de wijze waarop je te woord wordt gestaan als je een vraag hebt tot het makkelijk maken van terug sturen indien nodig.. nooit eerder zo fijn online gewinkeld

Mooi kwaliteit kleding

Verzorgd verstuurd Mooie kwaliteit Wat een aandachtspunt is: Waar uit welk land komt de stof vandaan En innerlijke land is de kleding gemaakt? Ik ontdekte pas toen ik t kledingstuk thuis bezorgd kreeg dat t in Turkije was gemaakt Als ik dat had geweten had ik t niet besteld en terugsturen vind ik dan ook weer zoiets Ist n idee om stof en waar t kledingstuk gemaakt is te vermelden? Het liefst koop ik Europese kleding

De perfecte modesite

Heel mooie collecties, eenvoudige bestelmethode en zeer correcte, snelle levering

Absolute aanrader

Beste website die er is….

Uitstekend!

Helemaal niets op aan te merken. Goede service, snelle levering, prima kwaliteit. En de persoonlijke note is heel attent.

Helemaal in orde! Top bedrijf

Ik gaf al eens mijn lovende mening. Niet veranderd! Dus graag geen mail meer.

Extra leuk als je bij je aankopen een lief zelf geschreven briefje krijgt

Al vele jaren mijn favoriete kledingwebshop

Het is altijd weer spannend om iets te ontvangen. Mooi ingepakt. Een snel werkende retourservice(als het een enkele x niet is wat je verwacht) Maar een mooie webshop met mooie kleding

Mooie kleding… soms vind ik het lastig betr de maten! Had laatst een mooie jurk in maar L maar was helaas echt te groot terwijl ik normaal echt een L of 40/42 nodig heb…

Je wordt nooit teleurgesteld echt een van de betere webshops!

Mooie vest en de service zoals altijd super

Mooie merken,,persoonlijke benadering,snelle en goede service,mooie webshop

Prima!!

Als zeer betrouwbaar

Duidelijke website, snelle levering, altijd een leuk kaartje erbij.

Goede website

Snelle levering, snelle afhandeling bij terugsturen

Goede kwaliteit producten, ruimaanbid, nestjes verpakt, snelle service en bij retouren wordt ook altijd alles vlot geregeld.

Altijd goed

Ik vind Perfectly Basics oprecht de leukste webshop voor kleding. Prachtige collectie en daarnaast heel klantvriendelijk.

altijd prima geregeld

bestelde artikelen op tijd geleverd. Retourzendingen snel afgehandeld.

Nice choice of clothes and excellent presentation and delivery

I already bought several times from you. Always quick delivery, beautiful packing and a personal note to accompany the pack. Also, I had to send back one dress as it was not that nice on me as I thought, it is easy and quick. I like very much the choice of clothes/styles/brands you are offering! The models are all beautiful (my favorite is Nicole!), however, all have same body type, as you are also offering bigger sizes a plus size model would be nice!

Snel, klantvriendelijk, zeer goede kwaliteit

En àls er al eens een probleem is, dan wordt het zeer goed opgelost.

Prettige webwinkel, snel en goede service

Mooie blazer gekocht, snelle levering, keurig verpakt, maat klopte, persoonlijk briefje erbij. Gewoon helemaal goed!

Prachtige collectie, perfect advies qua maat, top service

De collectie van PB is prachtig. Het advies heel goed en mocht het een keer niet goed uitpakken is de service perfect om het op te lossen!

Snel en correcte afhandeling

45 Herenweg