Perfect is een juiste naam.

Mooie producten , goede website. Handgeschreven kaartje, erg leuk!

Heb al een paar keer wat gekocht en kan zeggen de oog voor detail is uitstekend. Je hebt het gevoel het is van belang om een klant perfect te behandelen en dat voel je.

Goede service, snelle levering Prachtige blouse, valt ruim, mooie kwaliteit stof.

Niets op aan te merken

Is altijd een feestje om pakketjes van PB open te maken. Ook de site ziet er mooi uit en door de maattabel hoeft er bijna niets terug. Moet me altijd beheersen om niet teveel te shoppen.

Zie boven

Perfectly!

Perfectly Basics doet haar naam eer aan. Mooie producten. Snelle levering. Bij retournering snelle terugbetaling.

Mooie collectie, goede service

Mooie collectie, goede service, snelle levering (postNL), prachtige foto's. Maar het allerfijnst: afmetingen per item per maat!!!!

mooie spullen, goeie service

altijd wel iets moois te vinden, snelle levering

Fantastische site top producten

Als ik naar iets op zoek ben vind ik het altijd bij PB

De beste online fashion shop!

Ik bestel nu al een tijdje regelmatig bij PB en ik ben supertevreden: - geen onnodige grote dozen met plastic, dus PB is goed bezig voor het milieu - coole merken en kleding die je niet overal ziet - goede kwaliteit - zeer snelle levering, gemakkelijk retourneren - ondanks de drukte toch altijd een persoonlijk kaartje - binnen 2 dagen na retouren geld alweer op je rekening Dus in 1 woord top!

Excellent

Perfectly Basics is my favourite webshop. The selection of clothes, shoes and other item is perfect and the service is excellent.

Perfect!

Extremely fast delivery, great product. Very happy!

Prettige site en klantvriendelijke benadering

Ik heb een aantal bestellingen geplaatst en deze werden vrij vlot verzonden. Prachtige kleding! Ook het bijgevoegde persoonlijk kaartje geeft toch iets extra's.

Correct company

Experienced company with correct handling of its business.

Very smooth and friendly processing of orders.

Altijd top geregeld! Iedere bestelling ontvang je netjes verpakt met een persoonlijke notitie, keurig op tijd thuis bezorgd

uitstekend

Goede kwaliteit en snelle levering

perfect en snel service.

Fijn bedrijf. Snelle levering en altijd een persoonlijk bericht bij je leveringI

Veel keuze en goede service

Veel keuze en goede service

een mooi camel vest voor een aardige prijs

een mooi camel vest voor een aardige prijs.

Mooie kleding. Perfecte aflevering.

Juiste informatie en snelle levering

snelle levering, vlotte terugbetaling bij retour

prima webshop met een mooi assortiment!

Top aanbod..

Geen doorsnee kleding. Zelfs de basics zijn toch net even beter en net even anders… Kleding die niet vergaat als je de items zorgvuldig wast:-)

Snelle levering; Mag van mij ook gevraagd worden want een paar dagen vind ik niet erg: duurzaamheid en milieu staan voor mij voorop!

45 Herenweg

Vinkeveen 3645DE