Fijne online service, mooie merken

Prima online service, mooie merken en leuke inspiratie qua combinaties.

Niets aan te merken: vlotte bezorging, keurige verpakking en een mooie jasje. Dank

Alles altijd prima

Zie biven

Geweldige producten, snelle perfecte service.

Producten altijd goed verzorgd gestuurd.

Vanaf mijn eerste aankoopervaring tot op heden zeer tevreden!

Al meerdere jaren bestel ik online kleding of accessoires bij Perfectly Basics. Tot op heden altijd naar volle tevredenheid door de medewerkers geholpen, snel, professioneel en klantvriendelijk! Niet alleen de levering maar ook bij een retourproces en/of indien er onverhoopt iets mankeert aan een nieuw kledingstuk.

Goed assortiment & prima service

Mooie merken, snelle levering en goed retourbeleid

I am very disappointed

I received the item with expired date. Very disappointed!!!

• Would you recommend us? No

Prima !

Mooie kleding en snel verstuurd

Hele goede service

Goede beschrijving van producten (stof, maat/pasvorm), snelle levering en nette service als je iets wil retourneren.

perfecte website en bezorging

Elke keer weer wordt mijn bestelling op tijd geleverd, makkelijke retour en lief briefje erbij.

Snelle en nette levering

hele goede ervaring

snel en goed

Bij PB staat altijd de kwaliteit en de service altijd op plaats een.

De kwaliteit van de producten, maar ook de persoonlijke verzorging geeft mij altijd een fijn gevoel.

Correct geleverd, goed verpakt!

Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed beschermd ingepakt. Ik ben een tevreden klant.

PERFECTE service

Correcte afhandeling van bestellingen en retour en mooie collectie

Snel, goede service, makkelijk te retourneren, fijn verpakt, ‘persoonlijk’ briefje erbij Precies zoals je wilt

Goese foto's, mooie producten, perfecte service

Kopen bij Perfectly Basics is een plezierige ervaring. Ze hebben hele mooie producten, de website geeft.veel en duidelijke fotos van de producten, en het handgeschreven briefje bij de aankoop is top. Kortom een aanrader

Uitstekende service, goede website, goed maatsysteem, snelle terugbetaling bij retour.

goede kwaliteit, leuke kleding snelle levering! gevarieerde keuze!

goede ervaringen!

Goede, vriendelijk en toegankelijke service

Prettig professioneel snel en secuur

Altijd correct geholpen!

Snelle levering, bij retour altijd netjes op tijd geld terug.

Geweldige webshop

Snel geleverd mooi verpakt en handgeschreven briefje .en mooie kleding .

Mooie producten met een perfecte service

De bestellingen zijn keurig verzorgd. Het is een genot om het uit te pakken. Altijd blij met de keuze die ik heb gemaakt!

Keurige levering conform bestelling

Bestelling wordt keurig verzorgd verpakt en geleverd met een persoonlijk bericht erbij. Een feestje om uit te pakken.

Fast service!

Helemaal top, in 3 dagen naar USA