Goeie kwaliteit, prima service

Ik kan ervan op aan dat de kledingstukken een goeie kwaliteit hebben en de maatvoering is ook betrouwbaar. Goeie basics

Mooie collectie en goede service

Mooie collectie, duidelijke foto's en snelle levering.

Mooi persoonlijk verpakte aankoop om van te genieten

Na bestelling prima op tijd ontvangen. Het product was mooi ingepakt en voelt als een klein cadeautje ondanks dat weet wat eruit komt.

Veel keus en supersnelle bezorging.

Alle mooie merken ‘onder 1 dak’, goede service en supersnelle bezorging. Top!!!

Betrouwbaar goed

Altijd nette verzending Snelle bezorging Mooie producten.

Leuke kleren, snelle levering

Goede service, snelle levering en altijd een persoonlijke groet.

Perfect ly basic.

Altijd goede service. Mooi verpakt groetjes van een medewerker erbij. Heel gezellig. Retouren geen.probleem het geld zo weer op de rekening. Ik ben tevreden. Groeten Rita

Heel erg tevreden

Zowel de bestelde jurken als de jurk die ik retourneerde verliep prima Zorgvuldig verpakt met het lieve briefje erbij.

Snelle levering Netjes afgeleverd Persoonlijk briefje Goede service Goed geregeld

Goede kwaliteit en service

Meerdere items en vaker besteld altijd goed bevallen Mooi verpakt en met vriendelijk kaartje erbij

Topkwaliteit en keurig verzorgd bezorgd

Mooie kwaliteit, wat de prijs verantwoordt. Bezorging was vlot en goed.

heel goed

snelle levering snelle terugbetaling bij het retourneren van items mooie, toegankelijke website met goede merken.

zorgvuldig

Ik bestel vaker bij PB. Omdat het retourneren gemakkelijk gaat durf ik gemakkelijker iets te bestellen. Producten worden met zorg opgestuurd, omschrijvingen op website zijn duidelijk. Zeer klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk

Fijne, zeer klantvriendelijke site, met veel en goed aanbod. En ook zeer klantgerichte service bij bijv retourneren

Gewoon goed

Goede site, fijne service en prachtige spullen

Mooie kleding snel bezorgd met aandacht

Zie boven

Excellent

Beautiful items of great quality, nice service and fast delivery. Cannot dream of more

De juiste plek voor kwaliteit, fashion en servi ce.

Juiste en heldere omschrijving van maatvoering. Prettig dat lengte modellen en maat erbij staat. Prachtig aanbod.

Mooie merken, top service

Alleen maar goede ervaringen. Mooie spullen, zeer betrouwbare service. Alleen maar goede ervaringen

Altijd perfecte service en prachtige kleding

Ik koop graag en vaak bij PB. Levering is altijd op tijd. Fijn dat je een seintje krijgt als je maat er weer is. Je kunt instellen dat je bericht krijgt als er van je favo merk nieuwe kleding binnen is. En ik stuur ook regelmatig iets retour, wat altijd perfect verloopt Tevens zijn ze zo duurzaam mogelijk.

Enorm goede service

Bezorging is snel en correct. Handige verpakking die milieuvriendelijk is. Retourneren is erg makkelijk, je krijgt óf je geld terug óf kan meteen iets anders bestellen óf een shoptegoed. Terug sturen is ook nog eens gratis! Allemaal redenen om opnieuw bij jullie te bestellen :)

perfect

prachtige merken. zeer correcte afhandelingen van retouren.

Hoge kwaliteit, snelle, correcte levering en eventuele retournering.

perfectly beautifull

Duidelijke beschrijving, goede foto's. Dus er hoeft niets terug van mijn bestelling. Pakje was zorgvuldig verpakt en super snel bezorgd.

Goede foto's en snelle levering

Heel positief

45 Herenweg